Neler Yeni

Öneri 50 TL HDMI Kablo Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Bütçe
50
Elimde en dandik oyunları bile kaldirmayan bir tost makinesi laptop ve kimsenin kullanmadigi akılsız bir philips tv var bende laptopu tvye bağlayip film,dizi izlemek istiyorum ve bunun için bir hdmi kablosuna ihtiyacım var 50 tl veya altı uzun bir hdmi kablosu istiyorum oyun oynamicam sadece guzel bir dizi keyfi olsun yeter onerilerinizi bekliyorum

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimde en dandik oyunları bile kaldirmayan bir tost makinesi laptop ve kimsenin kullanmadigi akılsız bir philips tv var bende laptopu tvye bağlayip film,dizi izlemek istiyorum ve bunun için bir hdmi kablosuna ihtiyacım var 50 TL veya altı uzun bir hdmi kablosu istiyorum oyun oynamicam sadece guzel bir dizi keyfi olsun yeter onerilerinizi bekliyorum

https://www.monofiyat.com/mf-product-shift-0469-4k-hdmi-kablo-5-m-siyah-p-10827 başka bir yazida bunu buldum oneriyo arkadaş iyi midir?​

Mesaj otomatik birleştirildi:

5 metre uzun bu alınabilir
olabilir ama biri 3 metre yazmis yoruma ve goruntusu biraz kalitesiz hissi veriyor

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 metre uzun bu alınabilir
Pc ekranını tv ye aktarmak için aldım. Tv de parazit yapıyor. Elimde ki hdmi kablolarda sıkıntı yaşamıyorum. 17 gün yasaklarda alma hatasıda cabası iade de edem... bide böyle bir yorum var

Evet alinabilir oda
tamamdır sağol

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Pc ekranını tv ye aktarmak için aldım. Tv de parazit yapıyor. Elimde ki hdmi kablolarda sıkıntı yaşamıyorum. 17 gün yasaklarda alma hatasıda cabası iade de edem... bide böyle bir yorum var

tamamdır sağol
Yorumlara bakmaniz yararli oldu genelde butun cevaplar bulunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,283
Üyeler
165,158
Son üye
sahinbekircan3