O telefon bir işe yaramaz. Sen gene de bir telefoncuya götür, belki parça için alabilirler. İnternete de koy ilanı.50 liraya telefon aldım . şarja takıyorum ancak açılmıyor şarj oluyor simgesi çıkıyo ama gerisi yok. sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz . model huawei mate 10 lite
Troll konu herhalde.50 liraya telefon aldım . şarja takıyorum ancak açılmıyor şarj oluyor simgesi çıkıyo ama gerisi yok. sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz . model huawei mate 10 lite
Maket telefon itelemiş olabilirler.50 liraya telefon aldım . şarja takıyorum ancak açılmıyor şarj oluyor simgesi çıkıyo ama gerisi yok. sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz . model huawei mate 10 lite
Rom yüklenmesi lazım. İstersen yardımcı olabilirim.
Aga 50 liraya telefon alınca bir zahmet şarj olmasını da bekleme yani.50 liraya telefon aldım . şarja takıyorum ancak açılmıyor şarj oluyor simgesi çıkıyo ama gerisi yok. sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz . model huawei mate 10 lite
suratına fırlatzaten çalışmıyo dedi yazılım falan atılması lazım gibi bişeyler dedi bende tamam dedim. baktım bu yazılımlık mevzu değil şarjda telefon 100derece oldu geri götürcem telefonu
Ciddi ciddi soruyor olman komik.
cidden alev atıyormu ?beyler telefonu biraz daha şarjda bıraktım alev atıyo çıkartıyım mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaştan aldım yazılım atılsa kullanılır diyo
Verdim telefonu geri sucuk koysam pişerdi öyle ısındı
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden alev atıyormu ?
50tl ni aldınmı geri ?Verdim telefonu geri sucuk koysam pişerdi öyle ısındı