Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Mevsim başı 50K zarar garantili500K altı Bmw en iyi arabadır.
Mevsim başı 50K zarar garantili500K altı Bmw en iyi arabadır.
Ne yapalım yani burası türkiye.Oha e180 mi var. Bizde e200 basliyor. O bile tutulmuyor. Yani adamlar e250 altindan binmez. O kasaya e180 hayata gitmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mercedes c350 Amg packet + 306 ps var. 2014 version.
Türkiye güzel ülke. Heryeri cennet kiymet bil.Ne yapalım yani burası türkiye.
Aynen Avroları bozdursam bana da güzel veya doları.Türkiye güzel ülke. Heryeri cennet kiymet bil.
Kader be kral. Kime var kime yok. Nasip kismet. Dua et seninde olur. Allahdan ümit kesilmez.Aynen Avroları bozdursam bana da güzel veya doları.
İşte kötüsü Yurt dışından gelen daha rahat geziyor .Kader be kral. Kime var kime yok. Nasip kismet. Dua et seninde olur. Allahdan ümit kesilmez.
qayışFiat egea
Hahahaa pekiTürkiye güzel ülke. Heryeri cennet kiymet bil.
Oralarda ramazan pidesi yokmuş. Kötü diyorlarTürkiye güzel ülke. Heryeri cennet kiymet bil.
Zan etmiyorum. Fiyat aynidir. Online hotel girdinde. Reservation aYni seviyede olur. Lakin ondan haricte insan yasar ve gezer. Maddi durum ne olursa olsun. En güzel bi seviyede yasam tarzi olmali.İşte kötüsü Yurt dışından gelen daha rahat geziyor .
Nerede manzara veya iyi yer orayı hemen özelleştiriyorlar bir de ortaya çıktı ki sizlere fenan daha ucuza otel fiyatı sundukları.
Sizin gördüğünüz fiyatlar yanlış aslında bize daha pahalı. Ülkenin güzellikleri özelleştirildi hep.
Yag , patates, domates kuyruk yokmus bizde! Sizde vardi bi ara show tv gördüm. Bende diyorum markete su mu basmis. Halbuki güzel vatanimiz halka ayaklarina kadar hizmet ediyormus. Yag kuyrukdan haric. Yagmur deymesin diye cadir kurmuslar. Daha ne istiyorsunuz ki ? Kirmizi hali mi sersinler.Oralarda ramazan pidesi yokmuş. Kötü diyorlar
Aslınca aile kurulmadan bu mümkün oluyor neyse sonumuz hayırlı olsun zaten güzel yerlerimizi mahfediyoruz.Zan etmiyorum. Fiyat aynidir. Online hotel girdinde. Reservation aYni seviyede olur. Lakin ondan haricte insan yasar ve gezer. Maddi durum ne olursa olsun. En güzel bi seviyede yasam tarzi olmali.
Hocam system ayak uydurmak gerek. Yaya geciste bile duran yok. Reklamlarda bol bol dur diyorlar. Lakin yil 2021 dahada duran yok. Avrupada kural ve system var. Bide ego tatmin yok. Misal sen birisine dogru anlatsan, adam ego yediremiyor tak aninda reflex hareket. Al sana fight is fight. O nedenle bi 100 yil Evolution gerekli. Yani zihniyet meselesi. Ha ülke baya verimlu ve kiymetli vatan.Aslınca aile kurulmadan bu mümkün oluyor neyse sonumuz hayırlı olsun zaten güzel yerlerimizi mahfediyoruz.
Bzil halk olarak bir yeri temiz bırakmayı bilmiyoruz. Bir keresinde tatile gittim ve plajda bebeğinin kirli bezini bile atanlar vardı çok pisti ve bu yer mavi bayraklıydı . İşte insnaımız bu.
Yüksek modellileri var yazdım ve örnek olarak attımMasrafının yüksek olmasını bir kenara bırak 500 bin bütçen var 7 yaşında araba bakıyorsun ve 0 araba kadar vergi veriyorsun
Bmw = Benimle Masrafa War mısın?Bende iki kere 525d xdrive oldu 2 ayda bir kesin servisteydim