RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Aklımda Aerox 3 Wireless var. Ne önerirsiniz?
fotoğraftan anlamam gereken şey ne? çok tozlanması mı? hakkında görüşleriniz neler? fotoğrafı 2 gün önce çekmeniz dışında bir şey anlayamadım.2 gün önce kendim çektim fotoyu.
evet çok tozlanması. Bir de tırtıklı yapısı çok hoşuma gitmedi. Bende rival 3 wireless var satıp bunu alacaktım ama vazgeçtim. Allah'ı var çok hafif ama tozlanır ve tırtıklı yapısı pek hoşuma gitmedi.fotoğraftan anlamam gereken şey ne? çok tozlanması mı? hakkında görüşleriniz neler? fotoğrafı 2 gün önce çekmeniz dışında bir şey anlayamadım.
En iyisi deneyerek alayım, sağ olun. Bende şu an Rival 3 var ve tek olumsuz yanı kablo istememem.evet çok tozlanması. Bir de tırtıklı yapısı çok hoşuma gitmedi. Bende rival 3 wireless var satıp bunu alacaktım ama vazgeçtim. Allah'ı var çok hafif ama tozlanır ve tırtıklı yapısı pek hoşuma gitmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
3 wireless var hocam bende satıyorum asus alıcam isterseniz ilanıma bakabilirsiniz.En iyisi deneyerek alayım, sağ olun. Bende şu an Rival 3 var ve tek olumsuz yanı kablo istememem.
Ürün ne kadar kullanıldı?3 wireless var hocam bende satıyorum asus alıcam isterseniz ilanıma bakabilirsiniz.
Forumda mevcut. Çok memnunum ama asus geçmeyi düşünüyorum.
valla hocam geçen sene şubatta alındı. Temmuzda garantiden sıfır ile değişim oldu. 6 ay falan kullandım.Ürün ne kadar kullanıldı?
Tamamdır, mağazada deneyeceğim ikisini de. Eğer tozlanma dışı aerox 3 wirelessda sorun yaşamazsam (tırtıklı yapı, elime oturması vs. vs.) sanırım aerox 3 alırım. Eğer yaşarsam sizin ilanınızı değerlendireceğim. Kolay gelsinvalla hocam geçen sene şubatta alındı. Temmuzda garantiden sıfır ile değişim oldu. 6 ay falan kullandım.
eliniz rival 3'e tam oturuyorsa benim ki gibi ise biraz küçük geliyor aerox 3. Yine de dediğiniz gibi deneyin. İyi günlerTamamdır, mağazada deneyeceğim ikisini de. Eğer tozlanma dışı aerox 3 wirelessda sorun yaşamazsam (tırtıklı yapı, elime oturması vs. vs.) sanırım aerox 3 alırım. Eğer yaşarsam sizin ilanınızı değerlendireceğim. Kolay gelsin
daha mı iyidir aerox 3 den?her türlü kullanılabiliyor şu an güzel bi indirimde düşünebilirsin.ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com