Arkadaşlar bayram harçlıklarıyla klavye yenilemek istiyorum , önereceğiniz uzun süre beni tutacak 500-600 TL aradaki fark güzel olacaksa 700 TL bile olabilir , klavye var mıdır?
Biraz küçük gibi kanka.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bunu alabilirsin kırmızı Jixian switch, Cherry switch çakması USB Cli tkl vs güzel bir klavye nays ve tık hızı kuponu ile 400e aldım ben.
Hocam tkl klavye bu %60. 105 tuş istiyorsanBiraz küçük gibi kanka.
Bende bu fiyatta bakıyorum da.
Kanka anlarmısın bilmiyorum ama benim parmaklar biraz büyük, yanlışlıkla bir çok tuşa basıyorum sırf bu yüzden kahverengi switch e geçmiştim. O yüzden ağır tuşlu böyle tam basmadan yazmayan klavyeleri seviyorum. Varmı bildiğin?Hocam tkl klavye bu %60. 105 tuş istiyorsan
bunu al. Outemu red switch en iyi 2. cherry kopyası diyebilirim kaithten sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nays ile 380e geliyor 700 TL bandında ki klavyeler ile aynı switchi kullanıyor.
Red switchler öyle değil mi zaten ya?Kanka anlarmısın bilmiyorum ama benim parmaklar biraz büyük, yanlışlıkla bir çok tuşa basıyorum sırf bu yüzden kahverengi switch e geçmiştim. O yüzden ağır tuşlu böyle tam basmadan yazmayan klavyeleri seviyorum. Varmı bildiğin?
Kanka baya hafifler, arkadaşımda vardı bir paragraf yazarken bir paragrafta yanlışlıkla basıyordum. Lolde yanlışlıkla flash attım bin kere.Red switchler öyle değil mi zaten ya?
Pardon kanka.Arkadaşlar özelden veya farklı bir konu açıp konuşur musunuz ? Klavye önerisi istedim , başka arkadaşlarında atmasını bekliyorum.
Bu paraya alabileceğin en iyi %60 klavye sarftech t60 en iyi full klavye de gamebooster Radiance. 750 TL'ye çıkarsan Royal kludge Alırsın.Arkadaşlar özelden veya farklı bir konu açıp konuşur musunuz ? Klavye önerisi istedim , başka arkadaşlarında atmasını bekliyorum.