Neler Yeni

500-600Tl civarı aRGB olmayan düz RGB kasa önerisi.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşlar selam. Anakartımdan ışıklarını kontrol edebileceğim bir kasa istiyorum. aRGB istemiyorum anakartımda çıkışı yok (Asus Tuf B450M Pro S). RGB'yi özellikle istememin sebebi de çok müzik dinleyen bir insanım ve müziğe duyarlı yanıp sönen modu çok seviyorum. Hergün kullandığım ve beni rahatlatan bir özellik o yüzden böyle bir özellik istiyorum. Dark Guardian düşünmüştüm fakat fiyatı artmış. Bütçem yeterse onu alırım. Aradığım özellikler önü mesh yapıda olsun T6 ultra içine sığsın yeterli. Psu zaten var. Önerilerinize açığım. Bütçemi arttıramazsam Maxima V12 alıcam. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kontrolcülü bir kasa alırsan anakartında ARGB portu olması şart değil, SATA ile bağlayıp kumandayla kontrol edersin.

Maxima V12 ve Maxima V20 güzeldir.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrolcülü bir kasa alırsan anakartında ARGB portu olması şart değil, SATA ile bağlayıp kumandayla kontrol edersin.

Maxima V12 ve Maxima V20 güzeldir.
Kontrol edebildiğimi bende biliyorum. Amacım müzik modunda ışıkların ses şiddetine göre yanıp sönmesi veya şiddetini azaltması. aRgb portum olsa çok tatlı olurdu ama ne yazıkki yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,954
Üyeler
168,061
Son üye
ykkanka97
Top Bottom