Neler Yeni

Öneri 500 lira ve altında kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ceren A
Bir arkadaşım tatilde olduğu için bize sipariş vermişti bu kulaklığı ve o gelene kadar deneyimleme şansım oldu,şu anda kendisinde.
Mikrofon gayet iyi,temiz ve net bir ses veriyor karşıya.
Buradan da izleyebilirsiniz.
Dakika 4:38
Ben dün aldımmm indirimi görünce dayanamadım sizin attığınız linkten teşekkür ederim ♥

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MEHMET ZAL TANELÇİ
500 lira ve altındaki kulaklık önerilerinize açığım ses kalitesi kadar mikrofonu da iyi olması gerek ayrı olarak bir mikrofonum yok özellikle şuan kullandığınız memnun kaldığınız kulaklık önerilerinizi bekliyorum
Medusa uygun fiyat arkadaşım kullanıyor gayet iyi tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ceren A
Logitech g332 kullanıyorum. Fiyati da performansı da gayet iyi bana kalırsa. Tavsiye ederim
G231 var bende de menteşesi kırılmıştı sonra bende yedek parça yapan insanlar var yazıcıyla onlardan aldım bir sağ bir sol olarak bir tarafa ikisini de kullandım dayanıklı olmadığı için yine kendi kendine kırıldı içinden küçük bir parça sonra geçen gün diğer tarafta kırılmış sabah kalktığımda bende yeter dedim artık ben memnun değilim açıkcası kendi modelimden sizinkini bilmem ama dikkat edin menteşe kısmına çok sıkıntı yaratır sizinki de büyük ihtimalle çünkü bu 3 model kulaklıkta o sıkıntı var onun dışında hoparlör de micde çalışıyor ama nereye kadar menteşe alıp duracaksın işte...

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
G231 var bende de menteşesi kırılmıştı sonra bende yedek parça yapan insanlar var yazıcıyla onlardan aldım bir sağ bir sol olarak bir tarafa ikisini de kullandım dayanıklı olmadığı için yine kendi kendine kırıldı içinden küçük bir parça sonra geçen gün diğer tarafta kırılmış sabah kalktığımda bende yeter dedim artık ben memnun değilim açıkcası kendi modelimden sizinkini bilmem ama dikkat edin menteşe kısmına çok sıkıntı yaratır sizinki de büyük ihtimalle çünkü bu 3 model kulaklıkta o sıkıntı var onun dışında hoparlör de micde çalışıyor ama nereye kadar menteşe alıp duracaksın işte...
Bu fiyatta kulaklikların bir özelliği iyi ise diğeri pek de iyi olmayabiliyor. Alırken yorum yapan insanlar da aynısı söylüyorlar ancak cok sert bir kullanıcı olmadığım icin 1-2 yıl fiziksel sorun yasamadan kullanırım diye düşünüyorum. Ses kalitesi ve mikrofon filtresi de cok iyi olduğu icin tavsiye etmiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ceren A
Bu fiyatta kulaklikların bir özelliği iyi ise diğeri pek de iyi olmayabiliyor. Alırken yorum yapan insanlar da aynısı söylüyorlar ancak cok sert bir kullanıcı olmadığım icin 1-2 yıl fiziksel sorun yasamadan kullanırım diye düşünüyorum. Ses kalitesi ve mikrofon filtresi de cok iyi olduğu icin tavsiye etmiştim.
Sizin modeliniz iyiymiş ben mikrofonda çok sıkıntı yaşadım

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Sizin modeliniz iyiymiş ben mikrofonda çok sıkıntı yaşadım
Sanırım uygun bir kulaklık almışsınız zaten. Cok uzak kulakliklar olduklarını düşünmüyorum güle güle kullanın.

Top Bottom