Neler Yeni

500 TL Bütçe Klavye ve mouse Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Berke Yiğitoğlu
Bütçe
500
Merhabalar aşağı yukarı 500 TL bütçem var ve kaliteli bir klavye ve mouse almak istiyorum. Gönlümden mekanik klavyeler geçiyor ama fiyatlar şu an can sıkıcı. Klavye olarak Gamepower Ogre Rgb ve Logitech g213 arasında kaldım. Sizinde tavsiyelerinize açığım. Logitech biraz daha premium gözüküyor gözüme. Tabi bu mebran klavye. İlerleyen dönemlerde daktilo gibi mekanik klavye sesinden sıkılırmıyım onuda bilemiyorum. O yüzden mebran mı almalıyım? Tavsiyeleriniz olursa sevinirim…

Shrei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Oyun geliştirme, oyun, pc donanım, yazılım
Merhabalar aşağı yukarı 500 TL bütçem var ve kaliteli bir klavye ve mouse almak istiyorum. Gönlümden mekanik klavyeler geçiyor ama fiyatlar şu an can sıkıcı. Klavye olarak Gamepower Ogre Rgb ve Logitech g213 arasında kaldım. Sizinde tavsiyelerinize açığım. Logitech biraz daha premium gözüküyor gözüme. Tabi bu mebran klavye. İlerleyen dönemlerde daktilo gibi mekanik klavye sesinden sıkılırmıyım onuda bilemiyorum. O yüzden mebran mı almalıyım? Tavsiyeleriniz olursa sevinirim…
Dostum profesyonel olmak gibi bi amacın yoksa ve göze hitap etmesi aşırı önemli değilse mekanik klavye alıp paranı harcamanın bir anlamı yok bence çünkü oyun açısında öyle bariz bi fark oluşturmuyor. Mouse konusunda bir şey diyemem, eski plastik klavyeler işini görür ama eski mouseların okuyucuları berbat denecek durumda oyun içinde senin gösterdiğin ani refleksleri yakalıyamayabilirler, ama klavye öyle değil w a s d çalışıyorsa devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,666
Üyeler
163,032
Son üye
thearmy
Top Bottom