Bence 500 liraya değer bir fark var.
Hangi laptopu alıyorsun öğrenebilir miyim?
Bu linktekini alıyorum. Daha dogrusu aynı ozellik 3050 olanı.İki laptop'un da linkini atar mısınız ?
Diğer özelliklerde aynıysa değer.
Aynı fiyata daha iyilerinin olduğunu düşünüyorum.Bu linktekini alıyorum. Daha dogrusu aynı ozellik 3050 olanı.
https://m.trendyol.com/asus/rog-str...-ssd-4gb-rtx3050ti-17-3-fhd-144hz-p-147480960
Değer bence almışken iyisini al ne de olsa her gün almıyorsun böyle bir şeyi.Bizim alacağımız rtx 3050 laptop fakat 500tl farkla 3050ti alinabiliyor. 500tl vermeye değermi. Zaten bütceyi fazlasiyla aştık ama 500 versek bu sefer 300 daha koyar şunu alabiliriz hesabı olmaya başlar. Siz ne diyorsunuz
Sağolasın fakat monster var özellik olarak iyi olan ama onunda malzeme kalitesi kötü oldugu icin tercih etmedim. Hp pavilion var onunda tasarımı hoşuma gitmiyorAynı fiyata daha iyilerinin olduğunu düşünüyorum.
@DOGANALPASLAN @BaşaramadıkAbi
Yardımcı olur musunuz size zahmet.
Rog fiyatlari biraz ucuk oluyor ama sogutma performansi ve tasarimi goz onundeSağolasın fakat monster var özellik olarak iyi olan ama onunda malzeme kalitesi kötü oldugu icin tercih etmedim. Hp pavilion var onunda tasarımı hoşuma gitmiyor
Bu tarz laptop'larda var mesela,belki de bu fiyata daha iyisi vardır gözümden kaçırdığım.Sağolasın fakat monster var özellik olarak iyi olan ama onunda malzeme kalitesi kötü oldugu icin tercih etmedim. Hp pavilion var onunda tasarımı hoşuma gitmiyor