exist.one
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 404
- Bütçe
- 500
Merhaba bilgisayarımda oynamak için gamepad arıyorum EA FC 24 ve GOW oynamayı düşünüyorum bulduğum kol alınır mı başka önerileriniz var mı?
Kolu 2 haftadır kullanıyorum sorun görmedim.Merhaba bilgisayarımda oynamak için gamepad arıyorum EA FC 24 ve GOW oynamayı düşünüyorum bulduğum kol alınır mı başka önerileriniz var mı?
Sağolun hocam rahat mı?Kolu 2 haftadır kullanıyorum sorun görmedim.
Oynadığınız oyunlar neydi hocam FC 24, GOW gibi oyunları düzgünce oynayabilir miyim?Kolu 2 haftadır kullanıyorum sorun görmedim.
daha önce 1 kol kullandım oda bu koldu. Bunu alınca ne kadarda çakma olsada kaliteli hissettirdi. Güzel. Elim biraz büyük l1l2 ve r1r2 tuşları küçük gibi. Sanırım normal koldada böyle. Yoksa başarılı denilir.Sağolun hocam rahat mı?
Mortal kombat x, ets2, asettto, the crew oynadım. Oynanır. Sorun çıkaracağını sanmıyorum.Sağolun hocam rahat mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynadığınız oyunlar neydi hocam FC 24, GOW gibi oyunları düzgünce oynayabilir miyim?
Tamamdır hocam sağolun.daha önce 1 kol kullandım oda bu koldu. Bunu alınca ne kadarda çakma olsada kaliteli hissettirdi. Güzel. Elim biraz büyük l1l2 ve r1r2 tuşları küçük gibi. Sanırım normal koldada böyle. Yoksa başarılı denilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mortal kombat x, ets2, asettto, the crew oynadım. Oynanır. Sorun çıkaracağını sanmıyorum.