aga benimde kulaklık + mouse + klavye almam gerekti yakın zamanda kulaklığı rampage comfort aldım forumda epeyce dolaştım ve fazlasıyla öneriliyordu
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
buradan bakabilirsin kulaklığı 2günlük kullanımın ardından fazlasıyla memnunum babam ışıklar kapalıyken beni uzaylıya benzetsede güzel kulaklık sevdim tavsiye ederim almanı. mouse olarak az önce sipariş verdim gine forumda indirimdeyken çok önerildiğnii görünce konu açmıştım 210liraya alınır mı diye ve asıl soru alınmaz mı gibi yanıtlar aldım bugünde tekrar indirime girmişti ve sipariş verdim 188tlye mediamarkttan
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-omen-by-600-gaming-mouse-12000-dpi-1kf75aa-1187532.html
bakabilirsin buradan. ekstra olarak belki istersen diye birde klavye önerisi koyacam gine forumda önerilen ve pazartesi alacağım
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye / USB / Yok / Türkçe Q Klavye / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
www.webdenal.com
ihtiyacın varsa bakabilrsin