- Bütçe
- 500
merhabalar bu forumda ilk konum bi yanlışım olursa kusura bakmayın 500 tl butce ile mekanik ni klavye arıyorum kronik sıkıntısı olmayan ve mumkunse yurt dısından olmayan butceyide aşmayan onerileriniz varsa alabilirim teşekkürler
https://www.n11.com/urun/redragon-k...ncu-klavye-1695518?magaza=gokkusagibilgisayar güzel klavyedirmerhabalar bu forumda ilk konum bi yanlışım olursa kusura bakmayın 500 TL butce ile mekanik ni klavye arıyorum kronik sıkıntısı olmayan ve mumkunse yurt dısından olmayan butceyide aşmayan onerileriniz varsa alabilirim teşekkürler
Saber rgb alabilirsin kullandığım tavsiye ettiğim bir klavyedirmerhabalar bu forumda ilk konum bi yanlışım olursa kusura bakmayın 500 TL butce ile mekanik ni klavye arıyorum kronik sıkıntısı olmayan ve mumkunse yurt dısından olmayan butceyide aşmayan onerileriniz varsa alabilirim teşekkürler
Hocam ne oluyor ya 350TL olduğu zamanları hatırlıyorum en kötü uçuyoruz cidden :/
vallahi öyle ben bu klacyeyi max 400 gördüm arakdaşın konusunu görünce dedim bunu atim 600 olmuş :dHocam ne oluyor ya 350TL olduğu zamanları hatırlıyorum en kötü uçuyoruz cidden :/
merhabalar bu forumda ilk konum bi yanlışım olursa kusura bakmayın 500 TL butce ile mekanik ni klavye arıyorum kronik sıkıntısı olmayan ve mumkunse yurt dısından olmayan butceyide aşmayan onerileriniz varsa alabilirim teşekkürler
kod yazınca mekanik klavye sesi işkence oluyor benim için benim gibiler varmı bilmiyorum
red switch tercih edin blue tak tak tak baş ağrıtırkod yazınca mekanik klavye sesi işkence oluyor benim için benim gibiler varmı bilmiyorum