Neler Yeni

500 tl mekanik klavye

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
500 TL'ye kadar mekanik klavye önerileriniz var mıdır arkadaşlar

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
İndirim bulabilirsen Blue switch REDRAGON K568 Dark Avanger tavsiyemdir Rainbow modeli biraz daha ucuz fakat ben RGB olanını kullanıyorum daha güzel açıkçası. Hatta Asus Tuf K3 klavye aldım yine de elimdeki klavyeyi satmak istemiyorum ama Blue switch bir miktar sesli o yüzden satıcam sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim bulabilirsen Blue switch REDRAGON K568 Dark Avanger tavsiyemdir Rainbow modeli biraz daha ucuz fakat ben RGB olanını kullanıyorum daha güzel açıkçası. Hatta Asus Tuf K3 klavye aldım yine de elimdeki klavyeyi satmak istemiyorum ama Blue switch bir miktar sesli o yüzden satıcam sanırım.
Senin için sorun olmuyorsa ses cidden fiyatına göre en kaliteli klavyelerden biri ayrıca REDRAGON baya bilindik bir firma.

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin için sorun olmuyorsa ses cidden fiyatına göre en kaliteli klavyelerden biri ayrıca REDRAGON baya bilindik bir firma.
blue switch daha çok seviyorum ama gerçekten rahatsız ettiğini söylüyolar kararsızım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
blue switch daha çok seviyorum ama gerçekten rahatsız ettiğini söylüyolar kararsızım
Yani bende seviyorum fakat abim biraz rahatsız oluyor. Yani iade hakkında mevcut beğenmezsen direkt iade edebilirsin. Birde ses sönümleyici silikon muhabbeti vardı.hiç bir işe yaramıyorlar tavsiye eden olursa yanaşma o ürüne Blue switchte işe yaramıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,493
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj