Senin için sorun olmuyorsa ses cidden fiyatına göre en kaliteli klavyelerden biri ayrıca REDRAGON baya bilindik bir firma.İndirim bulabilirsen Blue switch REDRAGON K568 Dark Avanger tavsiyemdir Rainbow modeli biraz daha ucuz fakat ben RGB olanını kullanıyorum daha güzel açıkçası. Hatta Asus Tuf K3 klavye aldım yine de elimdeki klavyeyi satmak istemiyorum ama Blue switch bir miktar sesli o yüzden satıcam sanırım.
blue switch daha çok seviyorum ama gerçekten rahatsız ettiğini söylüyolar kararsızımİndirim bulabilirsen Blue switch REDRAGON K568 Dark Avanger tavsiyemdir Rainbow modeli biraz daha ucuz fakat ben RGB olanını kullanıyorum daha güzel açıkçası. Hatta Asus Tuf K3 klavye aldım yine de elimdeki klavyeyi satmak istemiyorum ama Blue switch bir miktar sesli o yüzden satıcam sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin için sorun olmuyorsa ses cidden fiyatına göre en kaliteli klavyelerden biri ayrıca REDRAGON baya bilindik bir firma.
Yani bende seviyorum fakat abim biraz rahatsız oluyor. Yani iade hakkında mevcut beğenmezsen direkt iade edebilirsin. Birde ses sönümleyici silikon muhabbeti vardı.hiç bir işe yaramıyorlar tavsiye eden olursa yanaşma o ürüne Blue switchte işe yaramıyor.blue switch daha çok seviyorum ama gerçekten rahatsız ettiğini söylüyolar kararsızım