Dostlar 24 inç %100srgb bir monitör görmüştüm bu fiyatlarda ama bulamıyorum, varsa bildiğiniz bir monitör varsa atabilir misiniz, kendi monitörümü sattım 24 inçe geçeceğim.
Varsa linkini atabilirsiniz hocam, 6000 TL ye de çıkabilirim.%100 coverage sRGB, %147 volume sRGB ve %96 DCI-P3 sunuyor. Bütçeniz 6 bin TL olursa eğer çok iyi 2K monitör var hangi oyunları oynuyorsunuz?![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Hangi oyunları oynuyorsunuz? 24G42E daha iyi çünkü volume sRGB tarafında daha yüksek bir değer veriyor ve kontrastı çok daha yüksek. Zaten artık çoğu monitör %100 coverage sRGB veriyor karsılaştırma için volume değerine bakılması daha iyi.Varsa linkini atabilirsiniz hocam, 6000 TL ye de çıkabilirim.
Ben de bunu buldum, sizinki mi daha iyidir bu mu
Oyun için değil, edit ve photoshop işleri için hocam, oyun soruyorsanız genellikle valorant ve hikaye oyunlarıHangi oyunları oynuyorsunuz? 24G42E daha iyi çünkü volume sRGB tarafında daha yüksek bir değer veriyor ve kontrastı çok daha yüksek. Zaten artık çoğu monitör %100 coverage sRGB veriyor karsılaştırma için volume değerine bakılması daha iyi.
2k monitöe ne var%100 coverage sRGB, %147 volume sRGB ve %96 DCI-P3 sunuyor. Bütçeniz 6 bin TL olursa eğer çok iyi 2K monitör var hangi oyunları oynuyorsunuz?![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
24G42E sizin için daha iyi olur.Oyun için değil, edit ve photoshop işleri için hocam, oyun soruyorsanız genellikle valorant ve hikaye oyunları
Hocam siz halâ monitör alamadınız mı? DM'den yazın.2k monitöe ne var
Valla şuan gayet iyi bu aoc satılırsa alırım ama acelem yok, ama mwrak tan soruyorum bunun24G42E sizin için daha iyi olur.
Hocam siz halâ monitör alamadınız mı? DM'den yazın.