VA Panelde ghosting çok fazla ayrıca oyun için hiç uyumlu değil renkleri güzel veriyor olabilir ama ghosting fazla.Youtube'da maske adlı kanalın paneller hakkında detaylı bir videosu var. İzlersen fikrin değişir diye düşünüyorum. Ips panel alıp keyfe bakmak en mantıklısı
Hopörlöre ihtiyacım yok efendim gerek duymuyorumgüzel monitör hoparlöre ihtiyacınız yoksa bunu tercih edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
detaylara burdan bakabilirsiniz
İPS iyidir söylediğin oyunlardada iyi olur. 240Hz sonuçta. 5200TL veripde Rampage alınmaz. Ultra üst düzey fps oyuncusu değilsen de TN alınmaz.VA Panelde ghosting çok fazla ayrıca oyun için hiç uyumlu değil renkleri güzel veriyor olabilir ama ghosting fazla.
Hopörlöre ihtiyacım yok efendim gerek duymuyorum
o zaman sizin için en iyi tercih samsung g4 olacaktır. Ama lenovada sizi üzmez F/PVA Panelde ghosting çok fazla ayrıca oyun için hiç uyumlu değil renkleri güzel veriyor olabilir ama ghosting fazla.
Hopörlöre ihtiyacım yok efendim gerek duymuyorum
Haklısın göz zevkim bir yandan daha önemli teşekkür ederimİPS iyidir söylediğin oyunlardada iyi olur. 240Hz sonuçta. 5200TL veripde Rampage alınmaz. Ultra üst düzey fps oyuncusu değilsen de TN alınmaz.