- Bütçe
- 5000
5000tl ye 2. EL İzoly N12X Buldum. İ5 3470 RX 550 4GB Birleşimine sahip bir sistem. Bunu mu almalıyım yoksa bu bütçeye başka bir bilgisayar mı almalıyım. her şey dahil olduğunu unutmamak lazım. Kolay Gelsin Arkadaşlar.
İzoly'i gram sevmiyorum. Ama bu bütçeye başka bir tercih yok ondan dolayı bu pc ye yönelme kararında bulundum. PC'yi bir arkadaşıma alacağımız için mahçup olmak istemiyorum.Yanlış bilmiyorsam izoly turbox gibi markalar çok kalitesiz oluyor. Öneri aklıma gelmese de bu markaları almaktansa daha kaliteli bir şeyler bulunabilir belki. Tabi benden daha bilgili arkadaşlar vardır.
izoly ye sakın para verme5000tl ye 2. EL İzoly N12X Buldum. İ5 3470 RX 550 4GB Birleşimine sahip bir sistem. Bunu mu almalıyım yoksa bu bütçeye başka bir bilgisayar mı almalıyım. her şey dahil olduğunu unutmamak lazım. Kolay Gelsin Arkadaşlar.
İkinci el R3 3200G ile sistem toplanabilir.İzoly'i gram sevmiyorum. Ama bu bütçeye başka bir tercih yok ondan dolayı bu pc ye yönelme kararında bulundum. PC'yi bir arkadaşıma alacağımız için mahçup olmak istemiyorum.
tercih var apu sistem ondan çokçok daha iyidirİzoly'i gram sevmiyorum. Ama bu bütçeye başka bir tercih yok ondan dolayı bu pc ye yönelme kararında bulundum. PC'yi bir arkadaşıma alacağımız için mahçup olmak istemiyorum.
İZOLY inin genel tüm ürünlerinde eski ikinci el parçalar kullanılıyor kullandıkları işlemci 2012yılnda üretilen bir işlemci ddr3 ram kullanılmış eksi yönü çok var
içerisindeki power supply yetmeyebilir bu bütçelere ikinci el izoly den çok çok iyi toplanabilir sahibinden letgo gibi yerlerden araştır bulursun yada youtubedan yt lerin çıkardıkları apu sistemlere bak ama izoly alma 1 sene sonra bozulur
eğer aldın farz edelim ozaman 1 sene sonra işlemciyi değişmek zorunda kalıcaksın onun getirdiği şeyle anakart derken herşeyi değiştirmiş olursun sıfırını almak bile hata
Mesaj otomatik birleştirildi:
tercih var apu sistem ondan çokçok daha iyidir
bu sistem şuan fiyatını çok hakediyo al bunu
O Gösterdiğin 3000g sistem valoda 50fps alıyor halbuki izoly n12x 100-120 fps alıyorİZOLY inin genel tüm ürünlerinde eski ikinci el parçalar kullanılıyor kullandıkları işlemci 2012yılnda üretilen bir işlemci ddr3 ram kullanılmış eksi yönü çok var
içerisindeki power supply yetmeyebilir bu bütçelere ikinci el izoly den çok çok iyi toplanabilir sahibinden letgo gibi yerlerden araştır bulursun yada youtubedan yt lerin çıkardıkları apu sistemlere bak ama izoly alma 1 sene sonra bozulur
eğer aldın farz edelim ozaman 1 sene sonra işlemciyi değişmek zorunda kalıcaksın onun getirdiği şeyle anakart derken herşeyi değiştirmiş olursun sıfırını almak bile hata
tercih var apu sistem ondan çokçok daha iyidir
bu sistem şuan fiyatını çok hakediyo al bunu
peki 1yıl sonra noalcakO Gösterdiğin 3000g sistem valoda 50fps alıyor halbuki izoly n12x 100-120 fps alıyor
Kanka Ben tavsiye almak istedim sadece 1 yıl sonra bilgisayarın upgrade edilmesi gerektiğini ikimizde biliyoruz.peki 1yıl sonra noalcak
İzoly alma. İkinci el apu sistem toplayabilirsin.5000tl ye 2. EL İzoly N12X Buldum. İ5 3470 RX 550 4GB Birleşimine sahip bir sistem. Bunu mu almalıyım yoksa bu bütçeye başka bir bilgisayar mı almalıyım. her şey dahil olduğunu unutmamak lazım. Kolay Gelsin Arkadaşlar.