Neler Yeni

5000 TL'ye Klavye Kulaklık Mouse Monitör Dahil Bilgisayar Tavsiyesi Arıyorum.

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Bütçe
5000
5000tl ye 2. EL İzoly N12X Buldum. İ5 3470 RX 550 4GB Birleşimine sahip bir sistem. Bunu mu almalıyım yoksa bu bütçeye başka bir bilgisayar mı almalıyım. her şey dahil olduğunu unutmamak lazım. Kolay Gelsin Arkadaşlar.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Yanlış bilmiyorsam izoly turbox gibi markalar çok kalitesiz oluyor. Öneri aklıma gelmese de bu markaları almaktansa daha kaliteli bir şeyler bulunabilir belki. Tabi benden daha bilgili arkadaşlar vardır.

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bilmiyorsam izoly turbox gibi markalar çok kalitesiz oluyor. Öneri aklıma gelmese de bu markaları almaktansa daha kaliteli bir şeyler bulunabilir belki. Tabi benden daha bilgili arkadaşlar vardır.
İzoly'i gram sevmiyorum. Ama bu bütçeye başka bir tercih yok ondan dolayı bu pc ye yönelme kararında bulundum. PC'yi bir arkadaşıma alacağımız için mahçup olmak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
5000tl ye 2. EL İzoly N12X Buldum. İ5 3470 RX 550 4GB Birleşimine sahip bir sistem. Bunu mu almalıyım yoksa bu bütçeye başka bir bilgisayar mı almalıyım. her şey dahil olduğunu unutmamak lazım. Kolay Gelsin Arkadaşlar.
izoly ye sakın para verme

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İzoly'i gram sevmiyorum. Ama bu bütçeye başka bir tercih yok ondan dolayı bu pc ye yönelme kararında bulundum. PC'yi bir arkadaşıma alacağımız için mahçup olmak istemiyorum.
İkinci el R3 3200G ile sistem toplanabilir.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
İZOLY inin genel tüm ürünlerinde eski ikinci el parçalar kullanılıyor kullandıkları işlemci 2012yılnda üretilen bir işlemci ddr3 ram kullanılmış eksi yönü çok var
içerisindeki power supply yetmeyebilir bu bütçelere ikinci el izoly den çok çok iyi toplanabilir sahibinden letgo gibi yerlerden araştır bulursun yada youtubedan yt lerin çıkardıkları apu sistemlere bak ama izoly alma 1 sene sonra bozulur
eğer aldın farz edelim ozaman 1 sene sonra işlemciyi değişmek zorunda kalıcaksın onun getirdiği şeyle anakart derken herşeyi değiştirmiş olursun sıfırını almak bile hata
Mesaj otomatik birleştirildi:

tercih var apu sistem ondan çokçok daha iyidir
İZOLY inin genel tüm ürünlerinde eski ikinci el parçalar kullanılıyor kullandıkları işlemci 2012yılnda üretilen bir işlemci ddr3 ram kullanılmış eksi yönü çok var
içerisindeki power supply yetmeyebilir bu bütçelere ikinci el izoly den çok çok iyi toplanabilir sahibinden letgo gibi yerlerden araştır bulursun yada youtubedan yt lerin çıkardıkları apu sistemlere bak ama izoly alma 1 sene sonra bozulur
eğer aldın farz edelim ozaman 1 sene sonra işlemciyi değişmek zorunda kalıcaksın onun getirdiği şeyle anakart derken herşeyi değiştirmiş olursun sıfırını almak bile hata

bu sistem şuan fiyatını çok hakediyo al bunu

Son düzenleme:

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir

bu sistem şuan fiyatını çok hakediyo al bunu

O Gösterdiğin 3000g sistem valoda 50fps alıyor halbuki izoly n12x 100-120 fps alıyor

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
O Gösterdiğin 3000g sistem valoda 50fps alıyor halbuki izoly n12x 100-120 fps alıyor
peki 1yıl sonra noalcak

o sisteme ilerde ekran kartı takarsan izoly sollar geçer
daha iyi bi sistemvar onu atcam

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Ozmanizoly al ama tavsiyem değil sen bilirsin i53470 suan üretilmiyor bile

Dolar

80+ Silver
İzoly alma. İkinci el apu sistem toplayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,568
Üyeler
161,721
Son üye
WANTED_KING
Top Bottom