Öncelikle merhabalar. Hazır sistemler üzerinden özelleştirme yapabiliriz, bütçeyi arttırabiliriz. Önerilerinize açığım.
site güvenilirBu siteye güvenebilir miyim? Ve kasanın oyun performansı hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Öncelikle merhabalar. Hazır sistemler üzerinden özelleştirme yapabiliriz, bütçeyi arttırabiliriz. Önerilerinize açığım.
hikayeli oyunlar oynuyorsan bu
Bu sistem şuan stokta yok sanırsamAlıntıyı görüntülehikayeli oyunlar oynuyorsan bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülefps oyunları oynuyorsan bu
varBu sistem şuan stokta yok sanırsam
hangisi fp oyunları içinmi hikaye içinmiBu sistem şuan stokta yok sanırsam
7800x3d var mı ? Ya ben gta 6 oynamak istiyorum r5 7500f Rtx 4070s oynatmaz mı aga 50-60 fps oynatsın düşük ayarlarda allah bereket versin gider konsolda da oynarım farketmez yani açma ekranını görsek yeter. Açmaz mı ?
oynatır ama vramden dolayı 4070ti super alınmalı7800x3d var mı ? Ya ben gta 6 oynamak istiyorum r5 7500f Rtx 4070s oynatmaz mı aga 50-60 fps oynatsın düşük ayarlarda allah bereket versin gider konsolda da oynarım farketmez yani açma ekranını görsek yeter. Açmaz mı ?
Alıntıyı görüntülehikayeli oyunlar oynuyorsan bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülefps oyunları oynuyorsan bu
ne demk istedin anlamadım7800x3d olan modart sistemmi shark 7a da yapınca 70 bin tl oluyor aynı özelleştirmeler
7800x3d li bir sistem yapmıssınya o sistem modartın hazırladıgı sistemmi yoksa shark 7a damı yaptın o özelleştirmeyi onu soruyorumne demk istedin anlamadım