Neler Yeni

Yardım 5000TL ortalama telefon önerisi lazım, 10 gün içinde alım gerçekleşecek

Aranan özellikler; Kamerasının iyi olması, 128 gb olması her türlü marka önerinizi alabilirim ama xiaomi marka ağırlıklı önerileri sevinirim (arkadaştan ötürü)
Arkadaşlar selamlar, 5000tl ortalama bir arkadaşımın bütçesi var ve telefon aramak da ben bakındım ama buraya da konu açıp öneri almak istedim. Çoğunlukla grupta gördüğüm kadarıyla ; M52, Realme8
Arkadaşın duyduğu çevresinden xiaomi 9 pro, ve xiaomi marka öneri istiyor. Önerileriniz başta bu marka üzerine olursa sevinirim ama diğer markalardan öneriniz varsa kamerası güzel ve 128gb hafızalı yazabilirsiniz.

"Benim kamera açışından beğendiğim dolu özellikli ve OIS de olan Huawei p20 ve p20 pro modelleri kamera özellikleri olarak "
"M52 yi inceledim baktım epeyden eksileri olarak anladığım kadarıyla; Suya-toza dayanıklılığı yok, Optik Görüntü Sabitleme yok, fotoğrafda da oıs ve eis yok(fotoğraf/video çekerken sıkıntı olur mu bilmiyorum olmaması ama önemli diye biliyorum güzel bir görüntü için çekim esnasında oynamada fotoğrafda/videoda bozulmayı engelliyordu, video çekiminde ise EİS var) Kullananlar kamera açısından değerlendirebilir mi? fotoğraf ve video için, çekim esnasında ve sonrasındaki kalite adına. "

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Aranan özellikler; Kamerasının iyi olması, 128 gb olması her türlü marka önerinizi alabilirim ama xiaomi marka ağırlıklı önerileri sevinirim (arkadaştan ötürü)
Arkadaşlar selamlar, 5000tl ortalama bir arkadaşımın bütçesi var ve telefon aramak da ben bakındım ama buraya da konu açıp öneri almak istedim. Çoğunlukla grupta gördüğüm kadarıyla ; M52, Realme8
Arkadaşın duyduğu çevresinden xiaomi 9 pro, ve xiaomi marka öneri istiyor. Önerileriniz başta bu marka üzerine olursa sevinirim ama diğer markalardan öneriniz varsa kamerası güzel ve 128gb hafızalı yazabilirsiniz.

"Benim kamera açışından beğendiğim dolu özellikli ve OIS de olan Huawei p20 ve p20 pro modelleri kamera özellikleri olarak "
"M52 yi inceledim baktım epeyden eksileri olarak anladığım kadarıyla; Suya-toza dayanıklılığı yok, Optik Görüntü Sabitleme yok, fotoğrafda da oıs ve eis yok(fotoğraf/video çekerken sıkıntı olur mu bilmiyorum olmaması ama önemli diye biliyorum güzel bir görüntü için çekim esnasında oynamada fotoğrafda/videoda bozulmayı engelliyordu, video çekiminde ise EİS var) Kullananlar kamera açısından değerlendirebilir mi? fotoğraf ve video için, çekim esnasında ve sonrasındaki kalite adına. "
350 TL daha ekle M52 al. Kameradan biraz feregat edersin ama

• Konu Sahibi Konu Sahibi
350 TL daha ekle M52 al. Kameradan biraz feregat edersin ama
Şuan dediğim gibi önerilere açığım ağırlıklı xiaomi istiyor arkadaşım çevresinden ötürü, arkadaşım alacak. Ama başta xiaomi olmak üzere diğer marka önerisine de razıyım.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Şuan dediğim gibi önerilere açığım ağırlıklı xiaomi istiyor arkadaşım çevresinden ötürü, arkadaşım alacak. Ama başta xiaomi olmak üzere diğer marka önerisine de razıyım.
Ekran ve performans olarak m52 kamera olarak xioami bakabilirsin.

Ekran ve performans olarak m52 kamera olarak xioami bakabilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu güncel arkadaşlar, başta xiaomi olmak üzere kamerası güzel 128 gb hafızalı önerilerinize açığım bildiğiniz kullandığınız

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Akın Serhan Toğrul
Valla ben de M52 alırdım normalde AMA Türkiye'ye yeni gelen Realme 8 bence onla yarışır yine şuraya şunu bırakayım
Videoda Realme olmama sebebi o zaman Türkiye'de olmaması

Valla ben de M52 alırdım normalde AMA Türkiye'ye yeni gelen Realme 8 bence onla yarışır yine şuraya şunu bırakayım
M52 bana da sıcak gelmişti. Ama satıcı sitelerinde yorumları okudum yazılımsal tarzda çeşitli sorunlar var. Arkadaşıma alınacağından ve mağazadan bakılamadığından ne olur diye düşünüyorum. WP resimleri gözükmüyormuş, sanırım arka kapak plastik ve fazla ısınıyormuş. Ekranda beyaz göstermede sıkıntı varmış karşıdan yahut yanlardan. Acaba gelişi güzel yazılmış mesajlar mı diye düşünüyorumda bazı sorunlarından kimileri şikayetçi, ürünü deneyemeyeceği için mağazada online sipariş oldugu için geri duruyorum biraz
Bu listeden bir xiaomi alabilirim gibi kendisininde isteği üzerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığınız telefonada bakacağım

Konu güncel; Hali hazırda bu listeden xiaomi telefon ve bu fiyatta yine m52 dışında başka öneriniz varsa alabilirim arkadaşlar.

Top Bottom