Neler Yeni

500TL işlemci önerisi

NazDrovya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
Merhaba, uzun zamandır para biriktiyordum ve işlemci almak istiyordum ve paramı biriktirdim. 500TL civarı bir işlemci arıyorum. İşlemci değiştirmemim sebebi ise darboğaz ve birkaç oyunda sorun yaşatıyor yerler binalar falan yüklenmiyor SSD, ekran kartımı yükseltmiştim sıra işlemcide ve internette gezinirken modlu xeon işlemciler öneriliyor anakarta bu modlama işi nasıl

sistemim parçaları bunlar;

Foxconn G41MXE/G41MXE-K G41 chipset LGA 775 soket diye biliyorum.
Ekran kartı MSI R7 240 2 GB,
6 GB RAM DDR3 büyük ihtimal.

240 GB SSD.

NazDrovya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, uzun zamandır para biriktiyordum ve işlemci almak istiyordum ve paramı biriktirdim. 500TL civarı bir işlemci arıyorum. İşlemci değiştirmemim sebebi ise darboğaz ve birkaç oyunda sorun yaşatıyor yerler binalar falan yüklenmiyor SSD, ekran kartımı yükseltmiştim sıra işlemcide ve internette gezinirken modlu xeon işlemciler öneriliyor anakarta bu modlama işi nasıl
not: termal macun da alacağım önerebildiğiniz iyi bir marka macun varsa güzek olur

sistemim parçaları bunlar;

Foxconn G41MXE/G41MXE-K G41 chipset LGA 775 soket diye biliyorum.
Ekran kartı MSI R7 240 2 GB,
6 GB RAM DDR3 büyük ihtimal.

240 GB SSD.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foxconn G41 anakart ile Xeon modlamak çok zor olur, Q9400 falan alın geçin. 150TL'ye bulursunuz en en fazla.

bu işlemci vardı aklımda bu iyi mi? ve termal macun da alacağım önerdiğiniz bir macun varmı ve şuanki işlemci soğutucum yeterli olurmu

techno3030

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu işlemci vardı aklımda bu iyi mi? ve termal macun da alacağım önerdiğiniz bir macun varmı ve şuanki işlemci soğutucum yeterli olurmu
Fiyatı gereksiz pahalı ama bütçeniz var nasıl olsa.
Soğutucunuz nedir?

Macun olarak önerim MX-4.

NazDrovya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
Fiyatı gereksiz pahalı ama bütçeniz var nasıl olsa.
Soğutucunuz nedir?

Macun olarak önerim MX-4.
Soğutucunun markasını bilmiyorum ama bu sistem hazır sistemdi zamanında şuanki işlemci intel pentium e6600 olduğunu biliyorum galiba yaninda gelen bir soğutucu olabilir

techno3030

80+ Bronze
Soğutucunun markasını bilmiyorum ama bu sistem hazır sistemdi zamanında şuanki işlemci intel pentium e6600 olduğunu biliyorum galiba yaninda gelen bir soğutucu olabilir
Stok soğutucu yüksek ihtimalle, yeterli olur. Altındaki macunu silip, attığım macunu sürerseniz harika olur.

NazDrovya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular