Neler Yeni

Öneri 500TL MSI B450M-A PRO Max anakarta uyumlu kasa önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Çelebi
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Sistem:
İşlemci: Ryzen 3 3100.
Ankart: MSI B450M-A PRO Max 4133 (S2H'le değiştirebilirim Pro Max elimde ama )
Ekran kartı Palit GeForce GTX1660 Ti.

500TL bütçem var, içi serin ve parçaların sığacağı bir kasa araştırıyorum.
Aklımdakiler:
Zalman N5 mf.
Aerocool Aero One frost.
MSI Mag Forge 100R (zor ama)

Bana kasa önerir misiniz? Bu seçtiklerim bana yeter mi? Parçalar sığar mı sığmaz mı vs bir problem yaşar mıyım? Kullananlar da yardımcı olursa sevinirim, ona göre bu gece ya da sabah sipariş vereceğim.Mesh panel olması önemli tabi.

Bir de ucuz seçtiğimiz kasaya uygun PSU'da olursa iyi olur :) Bu bütçe sadece kasa için PSU ayrı ucuz olsun yeter.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.
Sistem:
İşlemci: Ryzen 3 3100.
Ankart: MSI B450M-A PRO Max 4133 (S2H'le değiştirebilirim Pro Max elimde ama )
Ekran kartı Palit GeForce GTX1660 Ti.

500TL bütçem var, içi serin ve parçaların sığacağı bir kasa araştırıyorum.
Aklımdakiler:
Zalman N5 mf.
Aerocool Aero One frost.
MSI Mag Forge 100R (zor ama)

Bana kasa önerir misiniz? Bu seçtiklerim bana yeter mi? Parçalar sığar mı sığmaz mı vs bir problem yaşar mıyım? Kullananlar da yardımcı olursa sevinirim, ona göre bu gece ya da sabah sipariş vereceğim.

Bir de ucuz seçtiğimiz kasaya uygun PSU'da olursa iyi olur :) Bu bütçe sadece kasa için PSU ayrı ucuz olsun yeter.
Şu kasayı kullanıyorum kendi sistemimde ortalama senin sistemle aynı özellikler şuana kadar hiç ısı sorunu yaşamadım red dead redemption 2 gibi ağır bir oyunda bile gereğinden fazla ısınmıyor sistemim ve halihazırda psu su var istersen 550w modeline de bakabilirsin 700 lira civarı ama bu sistemi besler mi beslemez mi hiç bir fikrim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu kasayı kullanıyorum kendi sistemimde ortalama senin sistemle aynı özellikler şuana kadar hiç ısı sorunu yaşamadım red dead redemption 2 gibi ağır bir oyunda bile gereğinden fazla ısınmıyor sistemim ve halihazırda psu su var istersen 550w modeline de bakabilirsin 700 lira civarı ama bu sistemi besler mi beslemez mi hiç bir fikrim yok
Hocam teşekkür ederim, başka fikirler de alayım bi değerlendiricem

Top Bottom