5060 hazır sistem lazım

brtshnn

80+
Reaksiyon skoru
13
Taksit olması önemli. Mümkünse amd işlemci olsun.

Taksit olması önemli. Mümkünse amd işlemci olsun.

Dünkü konudan hatırlarsın, 5060 lı sistemi almıştım bir hata edip bütçe sıkıntısı yüzünden. 5060 bugün bile sınırına yakın olan bir kart, 8 gb vram 2-3 yıl içinde perte çıkacak. Kesinlikle uzak durmalısın.

Dünkü konudan hatırlarsın, 5060 lı sistemi almıştım bir hata edip bütçe sıkıntısı yüzünden. 5060 bugün bile sınırına yakın olan bir kart, 8 gb vram 2-3 yıl içinde perte çıkacak. Kesinlikle uzak durmalısın.
5 yıl götürsün yeter sonra upgrade yaparım zaten ultra grafik takınıtılı biri değilim stabiliteden ötürü 5060 tercihim oldu. Çoğunlukla cs valorant falan oynarım

Son düzenleme:
5 yıl götürsün yeter sonra upgrade yaparım zaten ultra grafik takınıtılı biri değilim stabiliteden ötürü 5060 tercihim oldu. Çoğunlukla cs valorant falan oynarım

5 yıl götürür zaten götürmeye de mesele bu değil. Bir noktadan sonra sağlam değer kaybedecek bu kart.
Şuan 2. el piyasasında gördüğü değer 11-12 bin falan, yarın 8 gb vram yetmemeye başladığında 2. elde 8-9 a düşecek.
Uzun vadede hiç iyi bir kart değil.

5 yıl götürür zaten götürmeye de mesele bu değil. Bir noktadan sonra sağlam değer kaybedecek bu kart.
Şuan 2. el piyasasında gördüğü değer 11-12 bin falan, yarın 8 gb vram yetmemeye başladığında 2. elde 8-9 a düşecek.
Haklısınız hocam ben de nvidia fanboyu değilim ama tercihim bu şekilde.

Peki sizin önerdiğiniz amd ekran kartlı sistemler var mı

Peki sizin önerdiğiniz amd ekran kartlı sistemler var mı

Vakıfbank kartıma taksit yapmadıkları için tüm bilindik sitelerden sistem bakmıyorum bir süredir. Ara sıra göz gezdirdiğimde de absürd pahalı şeyler var hep.

10-12 taksit yaptırabiliyorsanız Abdullah Hacıgülün getirdiği 9600 XT sistem alınabilir.

Benim bütçem yetmediğin için 17.5K ya 9060 XT ve 4k ya da DDR5 16 GB ram aldım, tek tek topluyorum.
Daha gelmeyen TRT bandrolünü vs. bahane edip absürd fiyatlardan satacaklar sistemleri. Tek tek toplamak en mantıklısı gibi geliyor bana.

Abdullah abinin sistemler benim karta da taksit olmuyor (vakıf world)

Ben de Vakıf World kullaınyorum, lanet olsun o karta. Benim gibi Hepsiburada üzeirnden 6 taksitle tek tek toplamaktan başka çaren yok.
Peşin fiyatına 3 taksit bile vermiyor sitelerin %90 ı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,053
Üyeler
184,377
Son üye
Lejyoner0257
Geri