Taksit olması önemli. Mümkünse amd işlemci olsun.
5 yıl götürsün yeter sonra upgrade yaparım zaten ultra grafik takınıtılı biri değilim stabiliteden ötürü 5060 tercihim oldu. Çoğunlukla cs valorant falan oynarımDünkü konudan hatırlarsın, 5060 lı sistemi almıştım bir hata edip bütçe sıkıntısı yüzünden. 5060 bugün bile sınırına yakın olan bir kart, 8 gb vram 2-3 yıl içinde perte çıkacak. Kesinlikle uzak durmalısın.
5 yıl götürsün yeter sonra upgrade yaparım zaten ultra grafik takınıtılı biri değilim stabiliteden ötürü 5060 tercihim oldu. Çoğunlukla cs valorant falan oynarım
Haklısınız hocam ben de nvidia fanboyu değilim ama tercihim bu şekilde.5 yıl götürür zaten götürmeye de mesele bu değil. Bir noktadan sonra sağlam değer kaybedecek bu kart.
Şuan 2. el piyasasında gördüğü değer 11-12 bin falan, yarın 8 gb vram yetmemeye başladığında 2. elde 8-9 a düşecek.
Uzun vadede hiç iyi bir kart değil.
Peki sizin önerdiğiniz amd ekran kartlı sistemler var mı5 yıl götürür zaten götürmeye de mesele bu değil. Bir noktadan sonra sağlam değer kaybedecek bu kart.
Şuan 2. el piyasasında gördüğü değer 11-12 bin falan, yarın 8 gb vram yetmemeye başladığında 2. elde 8-9 a düşecek.
Uzun vadede hiç iyi bir kart değil.
Peki sizin önerdiğiniz amd ekran kartlı sistemler var mı
Abdullah abinin sistemler benim karta da taksit olmuyor (vakıf world)