artistedward
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Gelişime açık f-p gen 5 m2 ssd destekleyen anakart istiyorum butce 6k-10k
msi 17 faz wifi7 ekstra pcie 4.0 slotu var fazladan 1 m2 ssd yuvası 2 type c biri thunderbolt destekli gigabyte 16 faz wifi6e
eyw sagolun bununla arasındakkı fark ne acaba sadece renkmı
![]()
GIGABYTE B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE AMD B850 AM5 DDR5 Soket 8200MT/s Wi-Fi 6E mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE AMD B850 AM5 DDR5 Soket 8200MT/s Wi-Fi 6E mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Şuan bu indirimli fiyatımı kasım indirimlerinden biraz daha dusermı dıye beklemelımıyım sızce10 k lık butcende bu anakaarttan baska anakart tercıh etmemelısınız
dostum bundan assagııs magma . 13 14 lıray sattılar bunuŞuan bu indirimli fiyatımı kasım indirimlerinden biraz daha dusermı dıye beklemelımıyım sızce
eyw kral alıcam bundan 5070 ti ve 7800x3d bu kasa ve psu ile olmazmıdostum bundan assagııs magma . 13 14 lıray sattılar bunu
varsa birde psu ve boyle bır beyaz kasa onerırmısın toplam max 10kdostum bundan assagııs magma . 13 14 lıray sattılar bunu
yapma be fıyat uctu sıparıs verırken kacırdımdostum bundan assagııs magma . 13 14 lıray sattılar bunu
yapma ya uzuldum cok ıyı fıyata bır anakarttı.eyw kral alıcam bundan 5070 ti ve 7800x3d bu kasa ve psu ile olmazmı
https://www.incehesap.com/bitfenix-...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.72.8
PSU COK MU BOZAR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
varsa birde psu ve boyle bır beyaz kasa onerırmısın toplam max 10k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapma be fıyat uctu sıparıs verırken kacırdım
az önce sipariş verdim indirimi bitmiş ama hala fiyatı çok iyiGelişime açık f-p gen 5 m2 ssd destekleyen anakart istiyorum butce 6k-10k
Hocam bu vardı ama siz bilirsinizaz önce sipariş verdim indirimi bitmiş ama hala fiyatı çok iyi
b850 atmışım b650 atıyosunuz hocamHocam bu vardı ama siz bilirsiniz