Knk bilmiyorum 130 luk kart için 110 istemiş bence iyidir ztn 5080 i satıcam ama ya üst model 5080 alıcağım ya bu 5090 ı5090 alıp napcan
ben bile hikayeli oyunlarda full+full ayarlada 150 200 fps alıyorum bence gereksiz dersen çok param var üst segment bir kart asus rog tarzı onu bilememKnk bilmiyorum 130 luk kart için 110 istemiş bence iyidir ztn 5080 i satıcam ama ya üst model 5080 alıcağım ya bu 5090 ı
Knk bana bu sistem bile fazla ban 3060 verseler o da yeter tryhard fps oyuncusuyum cs valo dışında oyun oynamıyorum ama bu kdr para verdim sisteme kötü parça olmasın iatiyoumhocam bütçe veya yaptığınız iş meselesi bütçe varsa düşünülebilir. yoksa zaten sisteminiz fazlasıyla yeterli ama psu için bişey diyemem
Hocam eğer 5090 a çıkmazsam https://www.akakce.com/ekran-karti/...b-v-256-bit-gdrr7-16-gb-fiyati,981541353.html bu nasıldırb
ben bile hikayeli oyunlarda full+full ayarlada 150 200 fps alıyorum bence gereksiz dersen çok param var üst segment bir kart asus rog tarzı onu bilemem
hocam o halde ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum. onun yerine ekipman güncellenebilir o paraya klavye kulaklık masa mousepad vs.Knk bana bu sistem bile fazla ban 3060 verseler o da yeter tryhard fps oyuncusuyum cs valo dışında oyun oynamıyorum ama bu kdr para verdim sisteme kötü parça olmasın iatiyoum
Bunu hiç bilmiyorum bütçe nedirKnk bana bu sistem bile fazla ban 3060 verseler o da yeter tryhard fps oyuncusuyum cs valo dışında oyun oynamıyorum ama bu kdr para verdim sisteme kötü parça olmasın iatiyoum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam eğer 5090 a çıkmazsam https://www.akakce.com/ekran-karti/...b-v-256-bit-gdrr7-16-gb-fiyati,981541353.html bu nasıldır
Bilmiyorum benimkinden iyi olsun kötü gözükmesin 70 k nın yukarısana da çıkmıyım bence çünkü rog astral 91 k onun yerine 5090 alınırBunu hiç bilmiyorum bütçe nedir
Yenileyecek çok bir şeyim yok kasa dışında kasa larda ztn çok pahalı değil gt 302 düşünüyorum nasıldır hocamhocam o halde ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum. onun yerine ekipman güncellenebilir o paraya klavye kulaklık masa mousepad vs.
Rog 82 ye var ama alınır mı bilemedimBilmiyorum benimkinden iyi olsun kötü gözükmesin 70 k nın yukarısana da çıkmıyım bence çünkü rog astral 91 k onun yerine 5090 alınır
Benim kartla 10 15 oynarsa düşünülürde ona biraz ekleyip 5090 alabiliyoruz o yüzden benim attığım kart güzelse alınabilir ztn qmacım kartın garantisi 1 yıl kaldı garantilitken satıp başka kart almakRog 82 ye var ama alınır mı bilemedim
yukarıda konuda olan h7 flow alınabilir diye düşünüyorum veyahut üst modeli h9 olabilir. şahsen almak için yazmayı düşündüm fakat sonrasında işlemci anakart fiyatlarına bakınca vazgeçtim :')Yenileyecek çok bir şeyim yok kasa dışında kasa larda ztn çok pahalı değil gt 302 düşünüyorum nasıldır hocam
Knk kasayı sıfır alırım bu gt302 en iyi soğutmalı kasa diyorlardı o yüzden sordum eywyukarıda konuda olan h7 flow alınabilir diye düşünüyorum veyahut üst modeli h9 olabilir. şahsen almak için yazmayı düşündüm fakat sonrasında işlemci anakart fiyatlarına bakınca vazgeçtim :')