5080 i satmaya değermi

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
475
Merhaba beyler elimdeki galax 5080 i satmaya düşünüyorum sizce üstüne baya ekleyip abdullah abinin sattığı 5090 mı yoksa üst model 5080 mi alınır ve 5090 alsam 9800x3d ile bu 850w yetermi

hocam bütçe veya yaptığınız iş meselesi bütçe varsa düşünülebilir. yoksa zaten sisteminiz fazlasıyla yeterli ama psu için bişey diyemem

b
Knk bilmiyorum 130 luk kart için 110 istemiş bence iyidir ztn 5080 i satıcam ama ya üst model 5080 alıcağım ya bu 5090 ı
ben bile hikayeli oyunlarda full+full ayarlada 150 200 fps alıyorum bence gereksiz dersen çok param var üst segment bir kart asus rog tarzı onu bilemem

hocam bütçe veya yaptığınız iş meselesi bütçe varsa düşünülebilir. yoksa zaten sisteminiz fazlasıyla yeterli ama psu için bişey diyemem
Knk bana bu sistem bile fazla ban 3060 verseler o da yeter tryhard fps oyuncusuyum cs valo dışında oyun oynamıyorum ama bu kdr para verdim sisteme kötü parça olmasın iatiyoum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b

ben bile hikayeli oyunlarda full+full ayarlada 150 200 fps alıyorum bence gereksiz dersen çok param var üst segment bir kart asus rog tarzı onu bilemem
Hocam eğer 5090 a çıkmazsam https://www.akakce.com/ekran-karti/...b-v-256-bit-gdrr7-16-gb-fiyati,981541353.html bu nasıldır

Knk bana bu sistem bile fazla ban 3060 verseler o da yeter tryhard fps oyuncusuyum cs valo dışında oyun oynamıyorum ama bu kdr para verdim sisteme kötü parça olmasın iatiyoum
hocam o halde ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum. onun yerine ekipman güncellenebilir o paraya klavye kulaklık masa mousepad vs.

Bunu hiç bilmiyorum bütçe nedir
Bilmiyorum benimkinden iyi olsun kötü gözükmesin 70 k nın yukarısana da çıkmıyım bence çünkü rog astral 91 k onun yerine 5090 alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o halde ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum. onun yerine ekipman güncellenebilir o paraya klavye kulaklık masa mousepad vs.
Yenileyecek çok bir şeyim yok kasa dışında kasa larda ztn çok pahalı değil gt 302 düşünüyorum nasıldır hocam

Bilmiyorum benimkinden iyi olsun kötü gözükmesin 70 k nın yukarısana da çıkmıyım bence çünkü rog astral 91 k onun yerine 5090 alınır
Rog 82 ye var ama alınır mı bilemedim
İkinci el alırken en üst seçmeni alınır ama sıfırda çık pahalı ben baya uygun almıştım 3090 ti yi rogla kapışır

Rog 82 ye var ama alınır mı bilemedim
Benim kartla 10 15 oynarsa düşünülürde ona biraz ekleyip 5090 alabiliyoruz o yüzden benim attığım kart güzelse alınabilir ztn qmacım kartın garantisi 1 yıl kaldı garantilitken satıp başka kart almak

Yenileyecek çok bir şeyim yok kasa dışında kasa larda ztn çok pahalı değil gt 302 düşünüyorum nasıldır hocam
yukarıda konuda olan h7 flow alınabilir diye düşünüyorum veyahut üst modeli h9 olabilir. şahsen almak için yazmayı düşündüm fakat sonrasında işlemci anakart fiyatlarına bakınca vazgeçtim :')

yukarıda konuda olan h7 flow alınabilir diye düşünüyorum veyahut üst modeli h9 olabilir. şahsen almak için yazmayı düşündüm fakat sonrasında işlemci anakart fiyatlarına bakınca vazgeçtim :')
Knk kasayı sıfır alırım bu gt302 en iyi soğutmalı kasa diyorlardı o yüzden sordum eyw

Geri