Neler Yeni

50cc scooter ekipman önerisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
batuhan ay
Arkadaşlar yakın zamanda 50 cc bir motor aldım. Ucuz ama koruma sağlayabilecek bir kask ve cekete ihtiyacım var. Piyasasını bilmediğim icin bütçe vermiyorum. Olabilecek en düşük önerilerinizi bekliyorum.

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
Arkadaşlar yakın zamanda 50 cc bir motor aldım. Ucuz ama koruma sağlayabilecek bir kask ve cekete ihtiyacım var. Piyasasını bilmediğim icin bütçe vermiyorum. Olabilecek en düşük önerilerinizi bekliyorum.
Kaskı lütfen çok da ucuza getirme derim.En az bi LS2 marka olsun en azından.kask ve ceketin dışında lastik değiştirmeni de öneririm çoğu 50cc motorsiklette lastik gibi parçalar dandik kullanılıyor özellikle yağmurlu havalarda ve ya keskin virajlarda tehlike arz ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
batuhan ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Rime?
Kask olarak axxis square aldım :
Mont olarak da, deri ceketimin için lvl 2 koruma diktirmeyi düşündüm. Onun linki :

GirayHan

80+ Platinum
@Rime?
Kask olarak axxis square aldım :
Mont olarak da, deri ceketimin için lvl 2 koruma diktirmeyi düşündüm. Onun linki :
mont için korumalar fena değil. kask için ise geçmiş olsun şimdiden.

GirayHan

80+ Platinum
Önerin varsa değişim yapabilirim kask için. @blackjacktr
daha önce açık kasklar ilgili bu forumda baya yazdım. özetlemek gerekirse düştüğün vakit zımparaya tutulmuş bir yüzün olmaması için kesinlikle full face kask almalısın. 50cc değil bisiklet dahi kullansan bu tarz kasklar ölümcül yaralanmalara yol açabilir. bütçeni bilmediğim için öneri yapamıyorum şimdilik. yazarsan yardımcı olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
batuhan ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce açık kasklar ilgili bu forumda baya yazdım. özetlemek gerekirse düştüğün vakit zımparaya tutulmuş bir yüzün olmaması için kesinlikle full face kask almalısın. 50cc değil bisiklet dahi kullansan bu tarz kasklar ölümcül yaralanmalara yol açabilir. bütçeni bilmediğim için öneri yapamıyorum şimdilik. yazarsan yardımcı olurum.
2 bin

GirayHan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,738
Üyeler
162,724
Son üye
yereli82