Sadece kasa içişn 50k bütçem var önerileri ona göre alabilirim.
Ekran Kartı kötüVORTEX-4070Ti / INTEL i5-12400F / MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VORTEX-4070Ti oyuncu bilgisayarı RTX 3040 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
4070 Ti nasıl kötü olabiliyor onu tam anlıyamadım aydınlatabilir misin?Ekran Kartı kötü
Daha iyi kartlarla güzel sistemler yapılabilir.4070 Ti nasıl kötü olabiliyor onu tam anlıyamadım aydınlatabilir misin?
50K bütçeye DDR4 öneren kafasızdır zaten hocam kusuruma bakmayın daSist m illa ki dd5 mi olacak ve 32Gb Ram mı istiyorsunuz yoksa Ddr4 32 sorun olmaz mı? Ona göre önerilerim var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi kartlarla güzel sistemler yapılabilir.
4070 ti kötülemedim sadece model kötü dedim4070 Ti nasıl kötü olabiliyor onu tam anlıyamadım aydınlatabilir misin?
İşlemci tabanlimi ekran karti tabanlimi
Parayı Ram a mı Ekran kartına mı gömmek kafasızlık sizce hangisi ?50K bütçeye DDR4 öneren kafasızdır zaten hocam kusuruma bakmayın da
Ram a bnceParayı Ram a mı Ekran kartına mı gömmek kafasızlık sizce hangisi ?
Ne ram i hocam ya DDR5 sistem yapınca anakart işlemci ram bütün her şey değişiyor zatenParayı Ram a mı Ekran kartına mı gömmek kafasızlık sizce hangisi ?