uçuk bir fark olmaz fakat evet olur , 6000 cl30'a +5000tl vermeye değecek bir fark yok hazır bu fiyattayken alınmalı.6000 MHZ cl30 ram ile arasında performans farkı çok olur mu sizce bide bu ramler xmp desteği var mı biliyor musunuz
evet ama fiyatı artmış 8499TL mediamarktauçuk bir fark olmaz fakat evet olur , 6000 cl30'a +5000tl vermeye değecek bir fark yok hazır bu fiyattayken alınmalı.
O zaman kazık işte.evet ama fiyatı artmış 8499TL mediamarkta
Bana pc yi bir hafta içerisinde tüm parçaları aldığımda çok acele ediyorsun indirim bekle felan diyorlardı ddr4 stoklarının biteceğini tahmin ettiğim için erkenden almıştım iyi yapmışım hem yapay zeka hem ddr4 stok bitişi sektörü baya zedeledi![]()
CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 5600MHz DDR5 C36 1,25V Ram AMD Expo (CMH32GX5M2B5600Z36K) Ram Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 5600MHz DDR5 C36 1,25V Ram AMD Expo (CMH32GX5M2B5600Z36K) Ram fiyatı ve özelliklerini incelwww.mediamarkt.com.tr
Normal şartlarda alınmaz 2 ay önce konusu açılsa gülücük atardık kabul ediyorum.
Ancak birkaç güne bu fiyatlara ram kalmayacağını gözlemliyorum ki doğru düzgün kalmamış (kasım ayına rağmen) ekstrem bir indirim olmazsa bunun altına ram gelmeyebilir artık 32 GB DDR5 alacak olanlar bir baksın.
İkinci el daha makul çeşitler bulabilirsiniz onları da alacaklar.
Ram fiyatları daha da artacak maalesef. Sandığımızdan daha çok
n11 de felan var satıcı çok farklı 6499TL en ucuzO zaman kazık işte.
Bende aynı durumdayım indirimleri bekledik patladık maalesefBana pc yi bir hafta içerisinde tüm parçaları aldığımda çok acele ediyorsun indirim bekle felan diyorlardı ddr4 stoklarının biteceğini tahmin ettiğim için erkenden almıştım iyi yapmışım hem yapay zeka hem ddr4 stok bitişi sektörü baya zedeledi
Üretimin azaltılması ve Airam fiyatlari niye artiyor ki
om zamanlar almamıstım keske alsaymısım . abdulahın vıdeodan sonra alakasız bır sekılde fırlaı rsmen fıyatlarAlıntıyı görüntüle
aynı ram 1 ay önce :/