Yardım 55-60K Telefon Önerisi

fhevix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Aklımda iphone 16 vs Xioami 15T var, özellik olarak vs 15t çok daha üstün fakat hiç ios kullanmadım ve çok güzel görünüyor. Hem uzun süre kullanacağım bir telefon olsun kafasındayım İphone 16 ve Xioami 15T-15T Pro kullanan arkadaşlar veya farklı bir telefon önerisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? Teşekkürler.

Bu bütçeye kayıtlı alabiliyorken sıfır tr cihazı 15t pro çok saçma bu bütçede alabileceğin en iyisi s25 plus olur fakat bence s26 serisini bekle 2 gün kaldı 25inde lansman var 15 ve 16 dan bahsetmiyorum bile düz iphone kullanmak 17 değilse trde o kadar para verip almak çok çok saçma

Bu bütçeye kayıtlı alabiliyorken sıfır tr cihazı 15t pro çok saçma bu bütçede alabileceğin en iyisi s25 plus olur fakat bence s26 serisini bekle 2 gün kaldı 25inde lansman var 15 ve 16 dan bahsetmiyorum bile düz iphone kullanmak 17 değilse trde o kadar para verip almak çok çok saçma
kayıtlı 15t pro düşünüyorum zaten hocam arada 10 15 civarı fark oluyor diğer türlü :D s26 2 gün sonra direkt alınabiliyor mu?

kayıtlı 15t pro düşünüyorum zaten hocam arada 10 15 civarı fark oluyor diğer türlü :D s26 2 gün sonra direkt alınabiliyor mu?
Yok muhtemelen 1 2 haftaya çıkar satışa ama 15t pro kullanırsanız fazla vermek istemiyorsanız o da mantıklı s25 plus veya düz s25de iyi s26 exynos geliyor size uygun olanı seçersiniz

İkinci el 17 alsak o fiyata

2 gun sonra on siparis yapabiliyon ben ultra alcam 2 martta elimde olur tahmini
s26 ve s26+ test videolari cikmadan alinmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el 17 alsak o fiyata
ipad pro ve macbook pro lazimsa guzel olur

reisim 8 ay kullanırım 4 ayı idare ederim dersen yd 17pro çek gitsin 4 ay için bazı cihazlar var cüzdan kadar yanında taşıyorsun

2 gun sonra on siparis yapabiliyon ben ultra alcam 2 martta elimde olur tahmini
s26 ve s26+ test videolari cikmadan alinmaz

ipad pro ve macbook pro lazimsa guzel olur
ön siparişte ne kadar olur hocam fiyatı

reisim 8 ay kullanırım 4 ayı idare ederim dersen yd 17pro çek gitsin 4 ay için bazı cihazlar var cüzdan kadar yanında taşıyorsun
yok hocam uğraşmak istemiyorum onlarla

İkinci el temiz bulunuyorsa olabilir 17 gayet iyi telefon fakat hem bütçe üstü hemde telefon için çok bence o fiyatlarda s25 ultra var
anladım teşekkürler

Geri