Ne oynadığına bağlı .Sistem yükseltilecektir b450mk2 anakart var 2 tane m2 ssd slotu olan anakart lazım ne tavsiye edersiniz birde ddr5 mi geçilsin yoksa 5800x3d mi alınsın ne diyonuz
Anakart geliştirilicek ne alıcağımız arasında kararsız kaldık warzone oynuyor5800x3d yi o anakarta takma zaten unut onu. DDR5 olur yine.
Elinde m2 ssd var anakartı desteklemiyor cod warzone hikaye oyunları falan oynuyorNe oynadığına bağlı .
Anakart asus istiyor bilmiyorum 7500f ve ram aldırmayı düşünüyodum ama danışayım dedim5800x3d yi o anakarta takma zaten unut onu. DDR5 olur yine.
o anakarta sogutmayı sıvı sogutucu alarak 5700x3d takabilirsiniz anakart dan alamacagın vrm sogurmasını sıvı sogutmadan takviye şeklinde kullanabilirsinSistem yükseltilecektir b450mk2 anakart var 2 tane m2 ssd slotu olan anakart lazım ne tavsiye edersiniz birde ddr5 mi geçilsin yoksa 5800x3d mi alınsın ne diyonuz
Hava soğutma alıyorsan kaliteli olanını alman lazım. Yine sıvı soğutmada da f/p güzel seçenekler bulabilirsin. Bütçe ne kadar? Anakartı yükseltmişken DDR5'e geç bari.Anakart geliştirilicek ne alıcağımız arasında kararsız kaldık warzone oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elinde m2 ssd var anakartı desteklemiyor cod warzone hikaye oyunları falan oynuyor
Anakart asus istiyor bilmiyorum 7500f ve ram aldırmayı düşünüyodum ama danışayım dedim
Sıvı soğutmamı hava soğutmamı alınması lazım birde bence hava soğutma daha iyi gider
7500f işlemci, b650 anakart, 2x8gb ddr5 bellekSistem yükseltilecektir b450mk2 anakart var 2 tane m2 ssd slotu olan anakart lazım ne tavsiye edersiniz birde ddr5 mi geçilsin yoksa 5800x3d mi alınsın ne diyonuz
25 bin tl butce amaicinde monitor dagil 18 k diyoruz pc icin am5 yapicazd bilmiyozHava soğutma alıyorsan kaliteli olanını alman lazım. Yine sıvı soğutmada da f/p güzel seçenekler bulabilirsin. Bütçe ne kadar? Anakartı yükseltmişken DDR5'e geç bari.