Neler Yeni

5500 TL KABLOLU VEYA KABLOSUZ KULAKLIK

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bedirhan gümüş
Bütçe
5500
Genellikle fps oyunları için kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Fakat aynı zamanda hikaye oyunları da oynuyorum. Fps tarafı çok güçlü olup hikaye oyunları oynarken üzülmeyeyim istiyorum. Aklımda bir kaç kulaklık var. Cloud 3 wireless, Barracuda X, Arctis Nova 5,Arctis Nova 7, Arctis 7p+. Kafamdaki kulaklıklar bunlar. Hangisini almalıyım ?

Cloud 3 wireless

Barracuda X

Arctis Nova 5

Arctis Nova 7

Arctis 7p+

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Yusuf Karayer
Genellikle fps oyunları için kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Fakat aynı zamanda hikaye oyunları da oynuyorum. Fps tarafı çok güçlü olup hikaye oyunları oynarken üzülmeyeyim istiyorum. Aklımda bir kaç kulaklık var. Cloud 3 wireless, Barracuda X, Arctis Nova 5,Arctis Nova 7, Arctis 7p+. Kafamdaki kulaklıklar bunlar. Hangisini almalıyım ?

Cloud 3 wireless

Barracuda X

Arctis Nova 5

Arctis Nova 7

Arctis 7p+
Cloud 3 Wireless, Barracuda X veya https://pckolik.com/urun/corsair-hs80-max-wireless-rgb-bluetooth-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
XXXX

Cloud 3 wireless

Barracuda X

Arctis Nova 5

Arctis Nova 7

Arctis 7p+
artics 7p kulanıcısıydım güzel kulaklık fiyatına göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bedirhan gümüş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
XXXX
Cloud 3 wireless ses kısıklığı problemleri okudum kullandınız mı var mı öyle aşırı bir durum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne amaçla kullanıyosunuz
oyun ve müzik için gayatte ideal di günlük ihtiyaclarımı fazlasıyla karşılıyodu jarzı uzun gidiyodu 30 saat yazdına bakma 1 2 hafta gidiyo

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
Cloud 3 wireless ses kısıklığı problemleri okudum kullandınız mı var mı öyle aşırı bir durum ?

Ne amaçla kullanıyosunuz
Hocam bende cloud 3 wireless kullanıyorum normalde yüksek ses kullanan birisiyim ama bu kulaklıkta sesleri yarıya kadar indirip kullanıyorum sesler kesinlikle kısık değil. Şarjı da baya uzun gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bedirhan gümüş
oyun ve müzik için gayatte ideal di günlük ihtiyaclarımı fazlasıyla karşılıyodu jarzı uzun gidiyodu 30 saat yazdına bakma 1 2 hafta gidiyo
dip ses var mı ? kulaklık rahat mı ?

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
cloud 3 için ses kısık diyenler kulağına saygısı olmayan elemanlar %50 de bile yüksek geliyor zaten çoğu kulaklık kulak sağlığı için belli bi desibele kadar yükselecek şekilde üretiliyor sesten şikayet eden kısım ise büyük ihtimal fason çin ürünü kulaklık kullanan rampageci arkadaşlar falan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bedirhan gümüş
Hocam bende cloud 3 wireless kullanıyorum normalde yüksek ses kullanan birisiyim ama bu kulaklıkta sesleri yarıya kadar indirip kullanıyorum sesler kesinlikle kısık değil. Şarjı da baya uzun gidiyor.
C3 e çok yakınlaştım son bir kaç gün içinde galiba onu alacağım. Fps oyunlarında çok iyi olduğunu okudum hikaye oyunlarında zevk veriyor mu yeterince ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bedirhan gümüş
cloud 3 için ses kısık diyenler kulağına saygısı olmayan elemanlar %50 de bile yüksek geliyor zaten çoğu kulaklık kulak sağlığı için belli bi desibele kadar yükselecek şekilde üretiliyor sesten şikayet eden kısım ise büyük ihtimal fason çin ürünü kulaklık kullanan rampageci arkadaşlar falan.
Anladım hocam sanırım c3 kullanıyosunuz. Aldıktan sonra eq ayarı vs yaptınız mı

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
dip ses var mı ? kulaklık rahat mı ?
Hocam dip ses şikayeti hiç almadım mikrofondan memnunum herkes güzel olduğunu söylüyor. rahatlık konusunda kafanızda uzun kullanımda bile hissetmiyorsunuz ama şahsen benim uzun süreli kullanımda kafamdan çıkartasım geliyor uzun süre de sanki sıkıyormuş gibi hissediyorum.

Anladım hocam sanırım c3 kullanıyosunuz. Aldıktan sonra eq ayarı vs yaptınız mı
windowsta ses ayarı olarak her zaman 40'ta kullanıyorum hiçbir eq ayarı da yapmadım bazen fazla bile geliyor 20-30lara kadar indiriyorum kısıklık kesinlikle bir problem değil hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,293
Üyeler
161,026
Son üye
Sytron
Top Bottom