dissendius
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- bedirhan gümüş
- Bütçe
- 5500
Genellikle fps oyunları için kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Fakat aynı zamanda hikaye oyunları da oynuyorum. Fps tarafı çok güçlü olup hikaye oyunları oynarken üzülmeyeyim istiyorum. Aklımda bir kaç kulaklık var. Cloud 3 wireless, Barracuda X, Arctis Nova 5,Arctis Nova 7, Arctis 7p+. Kafamdaki kulaklıklar bunlar. Hangisini almalıyım ?
Cloud 3 wireless
Barracuda X
Arctis Nova 5
Arctis Nova 7
Arctis 7p+
Cloud 3 wireless
HYPERX Cloud III Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de
www.mediamarkt.com.tr
Barracuda X
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arctis Nova 5
Arctis Nova 7
Steelseries Arctis Nova 7 Kablosuz Dragon Edition Kirmizi Gaming Kulaklik | ITOPYA
Steelseries Arctis Nova 7 Kablosuz Dragon Edition Kirmizi Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61557 ITOPYA'da
www.itopya.com
Arctis 7p+
SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis 7P+ PS5 Wireless Gaming Kulaklık-Kayıpsız 2,4GHz - PS 3D Audio Destekler - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com