evet hiçbir sorunu yok sadece 5500 çıkarıp 5600 takıcağız format atmak felan gererkir mi onu sormak istedim teşekkürler cevabın içinHr knk 5500 taklıyken calişiyosa sıkıntı olmaz
Neden boş bir geçiş olsun? İkisi arasında baya fark var. Bence mantıklı bir yükseltme.Boş bir geçiş olmuş ama almış artık, yapacak bir şey yok. Sadece işlemciyi değişmeniz yeterli olur. Stok fan varsa 5600'ü sadece idare eder, yakın zamanda soğutucuyu değişmeye çalış.
hazır sistem de 5600 çok pahalıydı yükseltme de o yüzden böyle bir şey yaptık teşekkür ederim hepinizeBoş bir geçiş olmuş ama almış artık, yapacak bir şey yok. Sadece işlemciyi değişmeniz yeterli olur. Stok fan varsa 5600'ü sadece idare eder, yakın zamanda soğutucuyu değişmeye çalış.
Görev Yöneticisinden Performans sekmesinden CPU'nun 6 çekirdek 12 thread çalıştığından emin olmanız yeterlidir hocam.bir arkadaşım 5500 işlemci kullanıyor onu satıp 5600aldık onu taktıktan sonra bir şey yapmamız gerekir mi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Gayet de boş bir geçiş. Kimse sorsan o geçişe değmez der zaten. Aradaki f/p dengesine bakarsan çok net anlaşılıyor zaten.Neden boş bir geçiş olsun? İkisi arasında baya fark var. Bence mantıklı bir yükseltme.
Arkada azımsanmayacak derecede fazla fark var R5 5500 dediğin işlemci çoğu oyunda 3600 den düşük performans veriyorGayet de boş bir geçiş. Kimse sorsan o geçişe değmez der zaten. Aradaki f/p dengesine bakarsan çok net anlaşılıyor zaten.
Dediğin gibi olsun
Cs valo pubg warzone de falan 5600 fark ettiriyor. Arkadaş bu oyunları çok oynuyorsa buna değer. Ben 4650g>5500>5600 geçmiştim zamanında. Birde önceki işlemciyi iyi fiyata satabilirsen çok iyi olurBoş bir geçiş olmuş ama almış artık, yapacak bir şey yok. Sadece işlemciyi değişmeniz yeterli olur. Stok fan varsa 5600'ü sadece idare eder, yakın zamanda soğutucuyu değişmeye çalış.