Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 56 Adet Şık Takı Seti 181TL😍

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bu site nedir birkaç konuda gördüm ama yeni mi çıktı? Sadece son 1 ay içinde gördüm onun harici duymadım, görmedim. Ürünler hangi ülkeden geliyor?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Üstad ne diyorsa odur... Bu arada beni hatırladınız mı?😃
Estağfurullah knkam ben temkinli bir insanım bişey almadan bişey yapmadan iyice araştırırim bakarım çıkaramadım knakm ya kusura bakma 😊

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Canınız sağolsun hocam seviliyorsunuz Bu ara PC hocası forumunda da varım
Doğrudur canım kardeşim ben daha akrabaları mi bile bilmiyorum kim ne nerede 😂 bazen unutuyorum sizleri de ama hatırlatirsan tabii ki hatırlarım sadece bir kıvılcım lazım 😁

• Muhteşem
Reaksiyonlar: fox1

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Sinan
Bu site nedir birkaç konuda gördüm ama yeni mi çıktı? Sadece son 1 ay içinde gördüm onun harici duymadım, görmedim. Ürünler hangi ülkeden geliyor?
Aliexpress gibi tek farkı ürünleri toplu gönderdiği için 5 ürün kotası hemen dolmuyor.
Esas olayı referans kodunla başka biri alışveriş yapınca sana belli bir miktarlık puan veriyor bu arkadaşlarda sırf onu almak için her çer çöp için ayrı konu açıyor.

Uygunsuz Dil
Aliexpress gibi tek farkı ürünleri toplu gönderdiği için 5 ürün kotası hemen dolmuyor.
Esas olayı referans kodunla başka biri alışveriş yapınca sana belli bir miktarlık puan veriyor bu arkadaşlarda sırf onu almak için her çer çöp için ayrı konu açıyor.
Eşek herif görmeden ne konuşuyorsun temu ile ilgili ilk konum benim bu! Aldım diye paylaştım daha da paylaşmam zaten al başına çal

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom