Hard Kapitalizim
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 154
- İsim
- Hard kapitalist
- İlgilendiği Kategoriler
- Yönetim
Arkadaşlar selam 1 hafta boyunca overclok nedir undrvolt nedir diye araştırdım durdum sonunda bu işi öğrendim ve işe koyulma vakti dedim başladım MSI b450 vdh pro anakartım ile en sabit voltajı bulmaya öncelik ile GHz hızımı 4450 GHz seviyesine sabitledim ve deneme yanılma yoluyla 30 deneme sonra benim için ideal değerin 1,1375 volt olduğunu anladım ve sabit bıraktım acemi biri olarak benim için en uç nokta bu seviye oldu 1,1250 voltaja indirdiğim zaman sistemi r23 testine soktuğumda sistem kapanıyordu ve voltajı Yükseltmek zorunda kaldım ardından bunun bir tık üstü 1,1375 voltaja sabit olarak bıraktım ve sıkıntısız şekilde çalıştı resimlerde görüyorsunuz ki değerler dediğim gibidir okuduğunuz için teşekkürler kusura bakmayın before after yapcaktım ama unutum önceden fotoğraf çekmesini 3 saat uğraştım çok yoruldum sonradan geldi aklıma donanım arşive de başımdan geçenleri anlatayım diye ama bazı sonuçlar aklımda çoklu çekirdekte stock ayarlarda 10200 puan almıştı ama tekli çekirdek performansını unutum kusura bakmayın Acemi bir overclok ve undrvolt yazısı okudunuz tekrardan teşekkürler