- Bütçe
- 14000
Arkadaşlarım ve büyüklerim herkese merhaba, aşşağıda linkini yazmış olduğum sistem hakkında önerilerinizi bekliyorum. Çok tecrübem olmadığı için kendimce parçaların yorumlarına ,testlerine bakıp karar vermeye çalıştım ama değerli tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Sizce nasıl sistem, alınır mı ?
Birde gaminggen sitesi güvenilir mi bilgisi olan varsa çok memnun olurum.
Aranıza yeni katıldım kural ihlalinde bulunduysam lütfen uyarın. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
Aranıza yeni katıldım kural ihlalinde bulunduysam lütfen uyarın. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlarım ve büyüklerim herkese merhaba, aşşağıda linkini yazmış olduğum sistem hakkında önerilerinizi bekliyorum. Çok tecrübem olmadığı için kendimce parçaların yorumlarına ,testlerine bakıp karar vermeye çalıştım ama değerli tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Sizce nasıl sistem, alınır mı ?
ULTIMA-TUF3060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING OC 8G / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-TUF3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-13400F ve ASUS TUF RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr