5600X+RTX 3060 Sistem PUBG Mobile ve Render için Yeterli midir?

Fazla bile, fakat anakartı ortalama bir anakart ve işlemciye bir sıvı soğutucu almak şart.

PUBG ye bu bilgisayarı almak optimizasyonu çöp oyun
kanka sadece pubg değilde valorant gta5 gibi gibi oyunlar oynuyacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla bile, fakat anakartı ortalama bir anakart ve işlemciye bir sıvı soğutucu almak şart.
sıvı soğutucu hazır sistemde seçilebilen
COOLER MASTER LIQUID MLW-D12M-A18PC-R2 ML120L V2
olarak düşünüyorum nasıl olur yeterli olur mu?

kanka sadece PUBG değilde valorant gta5 gibi gibi oyunlar oynuyacağım

tekli fan iş görmez.

bunlardan birini alın

bu bilgisayar alıp yayıncılık yapmak istiyorum PUBG mobil oynuyup render alıcam sizce uygun mu? Ve bu mağazayı biliyor musunuz güvenilir midir acaba?
Üst seviye oyunları en üst ayarlarda oynarsınız pubg vb zayıf oyunlar ile bu sistemi test etmenize dahi gerek yok.

tekli fan iş görmez.

bunlardan birini alın
haklısın kanka valla 150 tl fazla verip ikili fan alırım çok sağol valla kral adamsın

hocam 2900 işlemci, 9k da ekran kartı desen 11900 hadi 12 bin de. Geriye 3.300 kalıyor. 3300'e daha güzel bileşenler dahil edebilirsiniz bence. Ayrıca bazen r5 5600x 2600-2700 e düşebiliyor. Bence kendiniz toplayın.
3000 e anakart kasa psu ssd ? ve ekran kartı tek satmıyorlar tek bulsa bile 9k olmaz

bu bilgisayar alıp yayıncılık yapmak istiyorum PUBG mobil oynuyup render alıcam sizce uygun mu? Ve bu mağazayı biliyor musunuz güvenilir midir acaba?
https://www.gaming.gen.tr/urun/6164...oc-12gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu daha iyi

kanka sadece PUBG değilde valorant gta5 gibi gibi oyunlar oynuyacağım

hazır sistemde sıvı soğutucu seçmeyip kendi alma şansın var mı

Geri