5600x aldim stock fan ile kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım sadece fps oyunları oynuyorum csgo ara sıra valo gibi. Şuan birikmiş bir param olmadığı için stock kullanıyorum sıkıntı çıkarır derseniz bir yolunu bulmaya calisicam
kanka valla boşta 70 dereceydi oyunda max 90 çıkıyordu bide normal 5600 x olan değil sen düşün bence kule tipi al bir tane5600x aldim stock fan ile kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım sadece fps oyunları oynuyorum csgo ara sıra valo gibi. Şuan birikmiş bir param olmadığı için stock kullanıyorum sıkıntı çıkarır derseniz bir yolunu bulmaya calisicam
se 224xtsVarmı bildiğiniz uygun kule tipi soğutucu
Para sıkıntın varsa undervolt yapıp kullanabilirsin ben öyle kullanmıştım 3 ay kadar sıcaklık değeride gayet iyiydi.5600x aldim stock fan ile kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım sadece fps oyunları oynuyorum csgo ara sıra valo gibi. Şuan birikmiş bir param olmadığı için stock kullanıyorum sıkıntı çıkarır derseniz bir yolunu bulmaya calisicam
Nasıl yapılıyor kanka hiç yapmadım fps te aman aman düşüş olur muPara sıkıntın varsa undervolt yapıp kullanabilirsin ben öyle kullanmıştım 3 ay kadar sıcaklık değeride gayet iyiydi.
SIkıntı cıkarır bence almalısın5600x aldim stock fan ile kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım sadece fps oyunları oynuyorum csgo ara sıra valo gibi. Şuan birikmiş bir param olmadığı için stock kullanıyorum sıkıntı çıkarır derseniz bir yolunu bulmaya calisicam
YouTube da videoları mevcut fps kaybın olur ama üzmez seni 4.1 veya 4.2 ghz de 1.1 voltaj ile kullanıyordum benNasıl yapılıyor kanka hiç yapmadım fps te aman aman düşüş olur mu