Neler Yeni

6.5k aksiyon kamerası mikrofonlu önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
muhammed ali deniz
Bütçe
6500
Merhabalar, yakında kendime ait bir motorsiklet alacağımdan dolayı bir aksiyon kamerasına ihtiyacım var. Maxsimum 7k ya harici mikrofon takılabilen, bol aksesuarlı bir kamera arıyorum. Motovlog çekmeyi planlıyorum. O yüzden minimum 1080p/60fps , gönlümün istediği 1440p/60fps. Varsa bildiğiniz güzel bir marka önerilerinizi bekliyorum.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Merhabalar, yakında kendime ait bir motorsiklet alacağımdan dolayı bir aksiyon kamerasına ihtiyacım var. Maxsimum 7k ya harici mikrofon takılabilen, bol aksesuarlı bir kamera arıyorum. Motovlog çekmeyi planlıyorum. O yüzden minimum 1080p/60fps , gönlümün istediği 1440p/60fps. Varsa bildiğiniz güzel bir marka önerilerinizi bekliyorum.
sj camler var tavsiye ederim f/p ürünleridir

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
muhammed ali deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sj camler var tavsiye ederim f/p ürünleridir
Sjcam Sj6 legend düşünüyordum ama kullananlara sorduğumda "asla tavsiye etmiyorum ses sorunu var" dediler bende vazgeçtim, aslında konuyu açma sebebim de buydu. Sen kullanıyor musun sj6 vs.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Sjcam Sj6 legend düşünüyordum ama kullananlara sorduğumda "asla tavsiye etmiyorum ses sorunu var" dediler bende vazgeçtim, aslında konuyu açma sebebim de buydu. Sen kullanıyor musun sj6 vs.
bende sj4000 var ben sesli kayıt kullanmıyorum sadece görüntü balıkçılık ve zıpkına çıkarken kullanıyorum sadece

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Güvenlik için alacaksan sjcam olur ancak vlog tarzı bir muhabbete gireceksen olmaz. Optik ve elektronik imaj sabitlemeli, medya kitli bir kamera almak gerekir. En çok kullanılanlar gopro ve dji osmo action. Bunun yanında 360 derece olarak da insta360'lar var ancak bunların hiç birisi bu bütçede yok.

GirayHan

80+ Platinum
bu bütçeye 2. el go pro önerebilirim.

GirayHan

80+ Platinum
Hangi modelini önerirsiniz?
7/8 2. elden temiz alınır gayette güzel kullanılır ihtiyaçlarını çözer. bu bütçede sıfır kamera bulamazsınız bulduklarınız da stabilizasyon olmayan diyafram aralığı sahte 4k modeller olacaktır. go pro'ya yönelin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,692
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom