Akit icini akit kime soyliyemiyorsan artik klavyeye yaza**** s*****tim o yüzden oldu
sıkıntı yok la .dHocam ben raporlamadım bana kinlenmeyin lütfen
Offffff cok korktumok
Mesaj otomatik birleştirildi:
tm ya daha varmış
bwNN senın ben a******** y*******
Diger delikanli arkadas pek sinirli degil heralde 1 kere sovdu sustu digeri biriktirmis biraz.Uçtu heheh
bunu neden yazma zahmetinde bulundun çocuk sadece yardım istemiş?Forumda yas siniri yok ku? Git ders calis.
Soru sadece bilmediğimden. Onerim de ders calismasi fark etmez video kitabi okumaBiraz youtubedan tonguç vs kanalları izleyip konuyu kavra sonra test çöz
bunu neden yazma zahmetinde bulundun çocuk sadece yardım istemiş? şöyle s*la* yorumlar yazmasanız
Yaw kardeşim kopya kağıdı ne ya! Benim bir geleceğim var!sosyal ezber dersi knka bende hiç sevmezdim o dersi kopya kağıdı hazırla. evet kopya kağıdı hazırla yazarken aklında kalacak zaten. aklında kalmayan yeri de kağıttan bakarsın artık
Adam wuuYaw kardeşim kopya kağıdı ne ya! Benim bir geleceğim var!
@bwNN @AyazAk4161 @egle @James Gg @arturo arkadaşlar konudan sapmayalım. Kavgayı özelde edin. Konu eğitimden nereye geldi ya!
Dediğim gibi tonguç gibi yerlerden önce konuyu kavramaya çalış sonra ders kitabındakileri konu anlatımlarını oku sonra test çözYaw kardeşim kopya kağıdı ne ya! Benim bir geleceğim var!
@bwNN @AyazAk4161 @egle @James Gg @arturo arkadaşlar konudan sapmayalım. Kavgayı özelde edin. Konu eğitimden nereye geldi ya!
İyi o zaman al daha detayli. Ortaokulda sinav soru videosunu 1 tane izler sinava girerdim sadece bu 2.donem 1.yazili sorulari gibi. Lise de sosyal kaleden konularin videosunu izler not cikarir sinava girerdim hepsi son gün olurduYaw kardeşim kopya kağıdı ne ya! Benim bir geleceğim var!