mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
6 yıldır benimle beraber olan mouseum malesef bugün çok kullanılamaz halde. Sanırım 2014 senesi olması lazım, ikinci laptopumu aldığım gün. Beraberinde kullanmak için bu Microsoft Mouse'u vermişlerdi 50 TL'ye. Bu fiyata rağmen oldukça iyi bir mousedu. Pençe tutuşu ile çok güzel kullanılabiliyordu. Tek sorunu pilinin hızlı bitmesi. Neyse, 1 yıla yakın kullandığımda çift tıklama sorunu meydana gelmişti ama çok hissettirmiyordu. Sonrasında laptop tamamen bozularak mouse gereksiz olmaya başladı. 2 yıl sonra Smart TV televizyon alınca Google'dan film açmak için ayda 1 falan kullanırdım. Yani 4 yıl pek kullanılmadı. Ta ki 6-7 ay öncesine kadar. 3. laptopumu aldığım gün. Onun da beraberinde 30tl lik mouse vermişlerdi dandik bişe malzemesi çok kalitesiz ve kayıyordu. Zaten gg oldu birkaç haftaya tekrar Mirosoft Mouse'a geçtim. Geometry Dash'da 40+ demon bitirmemi sağlayan, belki 30tl lik hala çalışsaydı başlayamacağım oyunlar ve dahası... Ama sonrasında belki tozlanmıştır diye kuzenimle içini açmak istediğimde zorlamıştık baya açılmamıştı. Geri taktığımızda ise gevşemişdi. Sol ve sağ tık daha da sertleşmişdi. Bantla yapıştırdım birkaç güne geçti etkisi. Neyse, nasıl öldüğüne gelelim. Çok da hüzünlü bir ölüşü yok aslında ama eskilerde 50 kere düşürmeme rağmen çalışıyordu ta ki bugüne kadar.
Saat 13.45 civarıydı kardeşim bilgisayarı ver diyordu her zamanki gibi
Mouseu alıp arkadaki koltuğa götürürken mouseu düşürdü ve scroll tuşu GG olmuşdu. Bazı günler çift de tıklıyordu ama çok da hissettirmiyordu yine. Ama bu tamamen sondu. Scroll tuşu olmayan mouse mouse sayılmadığından ölmüş sayılıyordu. RIP MICROSOFT MOUSE'um... Artık çakma bir mouse kullanmak zorundayım sanırsam evde vardı zaten. Rahmetlinin son hali:
Saat 13.45 civarıydı kardeşim bilgisayarı ver diyordu her zamanki gibi