Neler Yeni

600 tl mouse önerisi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bilgisiz bir şekilde yorum yapmanın lüzumu yok. Sensörü zaten en üst seviyede olan bir mouse'a ilk 5'e giremez demek biraz abartılı ironik.
mouseyi sensörden ibaret mi sanıyosun. razer bikere kalite bakımından sınıfta kalmış scroll sorunları ve dandik skatezlerde cabası. ayrıca sensörü en üst seviye demişsin de 3370, 3395, hero 25k gibi sensörlerle arasında hissedilebilir bir fark yok. fury z, xtrfy m4, haste gibi deathadder v2'den daha iyi mouseler var. bütün bunlara rağmen palm grip ve büyük el için o bütçenin en iyisi olduğunu bende kabul ediyorum sen hiçbir şey söylemeden direk en iyi demişsin asıl seninki ironik olmuş

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
mouseyi sensörden ibaret mi sanıyosun. razer bikere kalite bakımından sınıfta kalmış scroll sorunları ve dandik skatezlerde cabası. ayrıca sensörü en üst seviye demişsin de 3370, 3395, hero 25k gibi sensörlerle arasında hissedilebilir bir fark yok. fury z, xtrfy m4, haste gibi deathadder v2'den daha iyi mouseler var. bütün bunlara rağmen palm grip ve büyük el için o bütçenin en iyisi olduğunu bende kabul ediyorum sen hiçbir şey söylemeden direk en iyi demişsin asıl seninki ironik olmuş
Dostum yorumu dikkatli okursan bu fiyat aralığında en iyisi dedim, Deathadder V2'den daha iyi mouse yok gibi bişey demedim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Model d , Rival 3 Wireless ve Gladius 2 arasında kaldım siz bunlardan minecraft ve fps oyunları için bunlardan hangisini önerirsiniz ya da önereceğiniz başka mouselar var mıdır ? Elim 18 cm Tutuş şeklim Palm grip
Öncelikle glorious model d kötü bir mouse. bu gloriouslar çok karıştırıldığı için şöyle yazayım

glorious model o: sorunlu omron switchler, ortalama sensör

glorious model d: sorunlu omron switchler, ortalama sensör

glorious model o wireless: sorunlu omron switchler, bamf sensör

glorious model d wireless: kailh gm8.0 switchler(piyasanın en iyisi), bamf sensör

kısaca eğer kablosuz modellerini almayı düşünmüyorsan gloriousa bakma.

Rival 3 wireless pilli bir mouse ben tercih etmezdim pilli olması büyük bir - ve bunu götürcek artıları yok

minecrafttan pek anlayan biri değilim ama deathadder v2 minecraft için güzel mouselerden.

xtrfy m4 bir dönem kullanmıştım çok memnun kaldığım bir mouse özellikle kablo kalitesi fiyatına göre iyiydi. malzeme bakımından ortalama.

minecraft için iyi gitceğini düşünmüyorum ama fps oyunlarında üzmiceğinden emin olduğum rampage fury z var. rampage sadece marka basmış mouse furylevele ait ve gayet kaliteli.

en son itopyanin mağazasında razer orochi v2 799tl'ydi denediğimde çok rahat etmiştim minecraft için uygun mu bilmiyorum.

bide deathadder v2x var deathadder v2'yle aynı şekle sahip. pille çalışıyor ama fiyatına göre güzel mouse. deathadder v2 gibi focus+ değilde 5g kullanıyor ve kalite anlamında bir tık daha düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef 800 altı yok
hepsiburada 50 lira kupon var

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
.
Öncelikle glorious model d kötü bir mouse. bu gloriouslar çok karıştırıldığı için şöyle yazayım

glorious model d wireless: kailh gm8.0 switchler(piyasanın en iyisi), bamf sensör

Rival 3 wireless pilli bir mouse ben tercih etmezdim pilli olması büyük bir - ve bunu götürcek artıları yok

minecrafttan pek anlayan biri değilim ama deathadder v2 minecraft için güzel mouselerden.

xtrfy m4 bir dönem kullanmıştım çok memnun kaldığım bir mouse özellikle kablo kalitesi fiyatına göre iyiydi. malzeme bakımından ortalama.

minecraft için iyi gitceğini düşünmüyorum ama fps oyunlarında üzmiceğinden emin olduğum rampage fury z var. rampage sadece marka basmış mouse furylevele ait ve gayet kaliteli.

en son itopyanin mağazasında razer orochi v2 799tl'ydi denediğimde çok rahat etmiştim minecraft için uygun mu bilmiyorum.

bide deathadder v2x var deathadder v2'yle aynı şekle sahip. pille çalışıyor ama fiyatına göre güzel mouse. deathadder v2 gibi focus+ değilde 5g kullanıyor ve kalite anlamında bir tık daha düşük

rival 3 ün pilli olması bi problem arz etmez benim için eğer iyi bi mouse diyosanız alabilirim hocam

model d ve rival 3 wireless harici hepsi 600 üstü bütçemi aşıyor maalesef

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe
Bulabilirsen DA V2

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
önerebileceğiniz bi mouse var mıdır @ardaaaq

rival 3 ün pilli olması bi problem arz etmez benim için eğer iyi bi mouse diyosanız alabilirim hocam
rival 3 wireless iyi mouse ama daha iyi alternatifleri var.

deathadder v2 sanırım minecraft için çok öneriliyordu özellik bakımından fiyatına göre güzel kaliteden taviz vermişler ve kronik scroll sorunu var + kauçuklar zamanla aşınıyor. yinede palm grip tutuyorsan alınabilir. hepsiburadada kuponla 750'ye geliyor.

xtrfy m4 bana göre o bütçedeki en iyi ergonomik mouse tuş profilleri deathadder v2'den biraz farklı. minecraft için olur mu bilmiyorum.

diğer önerilerim minecrafta uygun değil ama fury z ve orochi v2'de iyidir
.

model d ve rival 3 wireless harici hepsi 600 üstü bütçemi aşıyor maalesef
hocam bütçenizi 100tl arttıramazmısınız

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
rival 3 wireless iyi mouse ama daha iyi alternatifleri var.

deathadder v2 sanırım minecraft için çok öneriliyordu özellik bakımından fiyatına göre güzel kaliteden taviz vermişler ve kronik scroll sorunu var + kauçuklar zamanla aşınıyor. yinede palm grip tutuyorsan alınabilir. hepsiburadada kuponla 750'ye geliyor.

xtrfy m4 bana göre o bütçedeki en iyi ergonomik mouse tuş profilleri deathadder v2'den biraz farklı. minecraft için olur mu bilmiyorum.

diğer önerilerim minecrafta uygun değil ama fury z ve orochi v2'de iyidir

hocam bütçenizi 100tl arttıramazmısınız
maalesef hocam son 600

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

chawzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
trendyolda xtrfy m4 600tl ama minecraft için bilemiyorum dediğim gibi minecraft uzmanı değilim.
hocam araştırdım baktım Xtrfy minecraft için click tuşları yüzünden pek kullanılmıyor. Şuan alabileceğim sadece rival 3 wireless var

Top Bottom