Ahmet Birkan Elmas
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar Corsair Spec Delta RGB kasa aldım ancak anakartımda RGB destepi yok anakartım ASUS Prime B450M-K II 600TL"ye bu fanlar için kontrolcü var mı ben birkaç tane buldum ama bunları anakarta bağlamam gerekiyor mu yoksa kumanda ile kontrol edilebiliyor mu analamdım. Varsa fan ve kontrolcü yoksa sadece kontrolcü varsa link atar mısınız?
www.teknobiyotik.com
www.n11.com
www.n11.com
Bunları buldum kasamdaki fanlara uyarlar mı? Dark uyar ama diğer kontrolcüler 6 pin.

Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...

Darkflash Cf11 Pro 3Pin A Rgb 3X12Cm Fan Kit 3'Lü Fiyatları ve Özellikleri
Darkflash Cf11 Pro 3Pin A Rgb 3X12Cm Fan Kit 3'Lü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Gamepower Air Turbine 3In1 A Rgb Fan Set Kit 3X120Mm Kasa Fanı Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Air Turbine 3In1 A Rgb Fan Set Kit 3X120Mm Kasa Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bunları buldum kasamdaki fanlara uyarlar mı? Dark uyar ama diğer kontrolcüler 6 pin.