600 TL ye kadar kasa önerisi

SelimBey

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
600
Beyler şuanda corsair carbide spec 05 kullanıyorum görünüş açısından hiç memnun değilim ve kasamı değiştirmek istiyorum güç kaynağı elimde var sadece kasa olsa yeterli fakat benim için ne kadar hava akışı önemli olsada görünüşede çok önem veriyorum açıkcası rgb ledli felan Bi kasa öneririrseniz sevinirim gamepowerada baktım oda hoşuma gitti

MSI Mag Force 100R. Ya da bütçeyi baya ileri çeker iseniz TD500
Önerilerini çok beğendim çok sağol fakat bir sorum daha olucak msi mag forge 100r mı almalıyım corsair spec delta rgb mi bunuda yanıtlarsan çok sevinirim
Post automatically merged:

Acaba bunu alan varımdır ki

Önerilerini çok beğendim çok sağol fakat bir sorum daha olucak msi mag forge 100r mı almalıyım corsair spec delta RGB mi bunuda yanıtlarsan çok sevinirim

Delta RGB nin önü biraz daha kapalı olduğu için hava akışı biraz daha kötü. 100R 'ın ise neredeyse tamamen açık. Arada çok fark olmadığı sürece 100R alman tavsiyemdir.

Beyler şuanda corsair carbide spec 05 kullanıyorum görünüş açısından hiç memnun değilim ve kasamı değiştirmek istiyorum güç kaynağı elimde var sadece kasa olsa yeterli fakat benim için ne kadar hava akışı önemli olsada görünüşede çok önem veriyorum açıkcası RGB ledli felan Bi kasa öneririrseniz sevinirim gamepowerada baktım oda hoşuma gitti
Msi mag forge 100r

Önerilerini çok beğendim çok sağol fakat bir sorum daha olucak msi mag forge 100r mı almalıyım corsair spec delta RGB mi bunuda yanıtlarsan çok sevinirim

Dmlsmdösmdkakks bilmem ki

Bütçeyi biraz arttırırsan bunu:
Arttıramazsan bunu:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017