Neler Yeni

6000-7000 TL Arasında Laptop Önerisi

Aperius

80+
Merhaba arkadaşlar bir laptop almayı düşünüyoruz, oyun odaklı olacak. Birkaç seçenek edindik ama fikir ayrılığına düştük. Kendi önerilerinizi sunabilirsiniz, bizim seçtiklerimiz arasından söyleyebilirsiniz yalnız MONSTER laptop olmaz. Sebebini sormayın komik bir sebep çünkü 😄

Bizim bulabildiklerimiz bunlar:

HP Pavilion

Casper Excalibur

Acer Nitro

Fiyatı maksimum 7000 TL olarak belirledik. Buradakiler arasında fiyat farkı olabilir ama indirimle vesaire 7000 TL'ye getiririz onları.

Önerilerinizi bekliyorum, sebepleriyle beraber yazarsanız çok iyi olur.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Monstera bi bak derim bunlar 9.nesil

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Monster istemiyor alacak kişi
Bende alıcaktım da acaba bir sorunumu var diye sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

6800 e asusun 1650 ti lı 4600h lı laptobu vardı ön siparilşte ama bitti yenisi gelebşlit3

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Sorunlu olduğundan değil başta biz de monster tavsiye ettik de işte istemiyor katiyen ikna edemedik garezi var galiba
şunu söylemek isterim monster bayisine gidin laptopınızla birlikte, bakımını bedava yapıyorlar işlemci macunu ve fan temizleme. Bunuda söyleyin belki fikri değişir alacak kişinin :) başka hiçbir marka bunu yapmıyor ve bakım yaparken ürüne bir şey olursa masrafı onlar karşılıyorki zaten uzman kişiler yaptığı için öyle bir sorun da olmaz bu arada gösterdiğiniz laptoplardan en mantıklısı Hp Pavilion olan.

Aperius

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şunu söylemek isterim monster bayisine gidin laptopınızla birlikte, bakımını bedava yapıyorlar işlemci macunu ve fan temizleme. Bunuda söyleyin belki fikri değişir alacak kişinin :) başka hiçbir marka bunu yapmıyor ve bakım yaparken ürüne bir şey olursa masrafı onlar karşılıyorki zaten uzman kişiler yaptığı için öyle bir sorun da olmaz bu arada gösterdiğiniz laptoplardan en mantıklısı Hp Pavilion olan.
Peki neden excalibur değil?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Peki neden excalibur değil?
çok pardon dalgınlığıma gelmiş Excalibur en mantıklısı 10. Nesil işlemci olması büyük etken aynı zamanda 500 tl farkı var Hp den

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Excaliburdan canı yanan duydum
Fakat şans işi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Merhaba arkadaşlar bir laptop almayı düşünüyoruz, oyun odaklı olacak. Birkaç seçenek edindik ama fikir ayrılığına düştük. Kendi önerilerinizi sunabilirsiniz, bizim seçtiklerimiz arasından söyleyebilirsiniz yalnız MONSTER laptop olmaz. Sebebini sormayın komik bir sebep çünkü 😄

Bizim bulabildiklerimiz bunlar:

HP Pavilion

Casper Excalibur

Acer Nitro

Fiyatı maksimum 7000 TL olarak belirledik. Buradakiler arasında fiyat farkı olabilir ama indirimle vesaire 7000 TL'ye getiririz onları.

Önerilerinizi bekliyorum, sebepleriyle beraber yazarsanız çok iyi olur.
https://www.hepsiburada.com/game-ga...-bilgisayar-p-HBV00000QTWWX?magaza=GAME GARAJ bi bakın derim game garaj diye almamazlık yapmayın iyi markadır kendisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,350
Üyeler
163,477
Son üye
ogiixd
Top Bottom