6000 tl bütçe için en iyi kulaklık

efeodin

80+
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
6000
6000 tl ile fps oyunlarında iyi ve mikrofonu iyi olan kulaklık ne olabilir arkadaşlar

6000 tl ile fps oyunlarında iyi ve mikrofonu iyi olan kulaklık ne olabilir arkadaşlar

Hocam bunu alıp dua ediyorsun

yapay zekalı aktif gürültü engelleme - Mobil uygulama üzerinden yüzlerce oyuna özel ses ayarı - Tak çıkar mikrofon

İster bluetooth ister 2,4Ghz wireless ister kablolu kullanım.

60 saat şarjı dayanıyor

Steelseries Arctis Nova 5 Mchose x9 Mchose v9 Pro

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu alıp dua ediyorsun

yapay zekalı aktif gürültü engelleme - Mobil uygulama üzerinden yüzlerce oyuna özel ses ayarı - Tak çıkar mikrofon

İster bluetooth ister 2,4Ghz wireless ister kablolu kullanım.

60 saat şarjı dayanıyor

Steelseries Arctis Nova 5 Mchose x9 Mchose v9 Pro

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nova 5 e okey oldum ama logitech g733 ve hyperx cloud 3 nasıl bilginiz var mı

Hocam nova 5 e okey oldum ama logitech g733 ve hyperx cloud 3 nasıl bilginiz var mı
Hocam üçü arasında bir kıyaslama yapmak zor, üçü de kendi alanında güçlü yönlere sahip.

Nova 5'in bana göre en büyük artısı oyun oynama dışında, sokakta da rahatça kullanabileceğin bir ürün olması.

Hard gaming işi içinde ideal günlük kullanım için de

Hocam nova 5 arkadaşların dediği gibi hibrit bir kulaklık her ortama ayakj uydurur ama tamamen amacınız oyunsa diğer modellere bakmalısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,948
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri