Neler Yeni

6000 TL Hazır Sistem

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar galiba izoly zannetti sistemi :D ne farkı var iki sistemin ikiside 1650 işte işlemcisinde anakartında bi sıkıntı yoksa fark etmez
Yoo izoly falan zannetmedim ama bana n11 gibi sitelerde genel satıcılar olduğu için güvenilir gelmedi.

G.P.U

80+ Silver
Arkadaşlar galiba izoly zannetti sistemi :D ne farkı var iki sistemin ikiside 1650 işte işlemcisinde anakartında bi sıkıntı yoksa fark etmez
Bi sanırım ssd kalitesiz marka ama psu bile fsp insanlarda bişi beğenmiyer haa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemde yine o kadar değilde genelde sistemde hiçbirşey belirtilmiyor ve zaten burdada kasa yok belirtilmemiş ve zaten sistem a320.
Bruh neden a320 hiç sordun mu acaba? Sistemin amacı belli en öncelik en ucuz sonra biraz kalite adata ssd kullanmamalarından ve fsp psu kullanmalarından anlaşılıyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beğenmiyorum değil. 2.el istemiyor . Ve ben bu tarz sitelerde satılan sistemleri kurarken ne kullanıldığını bilmiyorum belki 2.el parça bulup koydu ben nereden bileyim . Yerleşmiş adını duyurmuş güvenilir siteler varken n11 trendyol gibi sitelerden ne olduğunu bilmediğim sistemler almam önermem .

G.P.U

80+ Silver
Beğenmiyorum değil. 2.el istemiyor . Ve ben bu tarz sitelerde satılan sistemleri kurarken ne kullanıldığını bilmiyorum belki 2.el parça bulup koydu ben nereden bileyim . Yerleşmiş adını duyurmuş güvenilir siteler varken n11 trendyol gibi sitelerden ne olduğunu bilmediğim sistemler almam önermem .
2. El koymuş tm kardeşim anladım

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bruh neden a320 hiç sordun mu acaba? Sistemin amacı belli en öncelik en ucuz sonra biraz kalite adata ssd kullanmamalarından ve fsp psu kullanmalarından anlaşılıyor
:D sistem hem pahalı hem kalitesiz marka

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu bütçeye adam gibi sistem yok şu an.Ekran kartını idarelik alırım derseniz iyi bir şey toplanabilir belki.
Çok ağır oyunları oynayacağını sanmıyorum 1650 yeter bence ona o attığım sistemi b450 ve r5 2600 yapsak birde psu alsak kullanılır mı

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok ağır oyunları oynayacağını sanmıyorum 1650 yeter bence ona o attığım sistemi b450 ve r5 2600 yapsak birde psu alsak kullanılır mı
Rami az 16 yapabilirsen daha iyi olur.O zaman da fiyatı artıyor maalesef.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,669
Üyeler
162,721
Son üye