Pompake
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
sitede özelleştirme kısmında maalesef intel işlemci bulunmamaktadır
Katılmıyorum ben. Çünkü Ryzen alınırsa upgradee açık olur İntel'de upgrade düşük anakartlarda sıkıntı.1660s 10100f tercih ediniz.
Şaka mısın?ryzen 3500x'in oyun performansı 3500 e göre daha düşük değil mi ?
Hahahahhaha lolKatılmıyorum ben. Çünkü Ryzen alınırsa upgradee açık olur İntel'de upgrade düşük anakartlarda sıkıntı.
Sebebini yazdım.
3500x daha iyi olacaktır.ne kadar süre zarfı sürer tahmini
Mesaj otomatik birleştirildi:
stokların güncellenmesi *
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 3500x'in oyun performansı 3500 e göre daha düşük değil mi ?
sitede özelleştirme kısmında maalesef intel işlemci bulunmamaktadır
Sebebini yazdım.
Yüksek sistem olsaydı İntel alınabilirdi ama bu bütçede bir sistemde İntel almak mantıksız. Ryzende upgrade imkanı var istediğin am4 soketli işlemcileri takabiliyorsun b450 anakarta bios güncellemesi ile.Hahahahhaha lol
Rami 16 yapmayı unutmayın.Alıntıyı görüntülePollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Böyle özelleştir 5973TL olacak
SSD'de bu: https://www.hepsiburada.com/patriot...ii-555-500-ssd-pbu240gs25ssdr-p-HBV00000J8N54
6226TL
forumlarda 3500x genellikle render video edit için kullanıldığı söyleniyor ne bağırıyonŞaka mısın?
Yukarda arkadaşın attığı siteme baktın değil mi ?Yüksek sistem olsaydı İntel alınabilirdi ama bu bütçede bir sistemde İntel almak mantıksız. Ryzende upgrade imkanı var istediğin am4 soketli işlemcileri takabiliyorsun b450 anakarta bios güncellemesi ile.