Neler Yeni

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Furkan Enes Kaplan
Evet bu Fanboy kelimesi çok kullanılmaya başladı. En ufak beğeni fanboyluk oldu sanırım. Artık tartışamıyoruz ya fanboysun ya hater
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sakin ol bu kadar Apple'dan nefret etme. Hater olma(!)
kankam eleştrilecek konu orada hemfikiriz ama arkadaş hala savunmaya çalışıyor bu konu eleştrilmesi gereken bir konu öyle hemen üst modelini al bitsin diye savurmak yanlış

• Beğen
Reaksiyonlar: 2qke

şahin doğan

80+ Platinum
Evet bu Fanboy kelimesi çok kullanılmaya başladı. En ufak beğeni fanboyluk oldu sanırım. Artık tartışamıyoruz ya fanboysun ya hater
Engel listesine ekliyorum böylelerini. Tek mesajımı görüp Fanboy damgasını vuruyorlar. APPLE'DAN FONLANIYORUMMM! :D

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Furkan Enes Kaplan
Engel listesine ekliyorum böylelerini. Tek mesajımı görüp Fanboy damgasını vuruyorlar. APPLE'DAN FONLANIYORUMMM! :D
komikmiş :D

ben 2023 yılında iphone almak isteyenlerin ama parasından dolayı 15 almaya mecbur kalanların en azından ekran kısmında 120 veya 90hz almalarını istiyorum ben apple kulllanıcılarını savunuyorum apple kullananlar kendini savunmuyor ?

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
İşte bu yüzden de arge departmanı çalışmıyor. Millet de diyor ki, ne yapacağız usb 3 hızlarını. E be kardeşim, samsunga bak, adam s23 tüm serisine usb 3.2 verdi, 120hz verdi. Sen ver tam performansını, millet kullanır veya kullanmaz. Tüketicinin yerine karar alma!
Sırf yenilik yaptık demek için dinamik adayı getirdi. Usb c'ye zaten geçmek zorundaydı. İşlemci eski, type c hızı düşük, aod yok, ekran 60hz. Neden alsın millet? 12 serisi ile ekran teknolojisi tamamen aynı. Neden değiştireyim cihazı ?
Samsung'un da kalemi cihazın içinde yanıyor.S23 ultra yanık şikayetleriyle dolu :D

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Aslında ikiniz de haklısınız, Şahinin dediği gibi yenilikler güzel ancak tatminkar değil. Diğer arkadaşın dediğine göre de dolu dolu tanıtım yapılacak kadar yenilik yok ekstra 10 bin e değmez. Şu vakit den sonra da zaten 500x zoom arkada ekran vb fantastik tasarım dışında çok yenilik olmaz.

Aykut D.

80+ Gold

Dostum sakin ol bu kadar Apple'dan nefret etme. Hater olma(!)
markayı sevmek var fanboy olmak var aralarında dağlar kadar fark var

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Furkan Enes Kaplan

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
evet markayı seversin ama yanlışlarını eleştirirsin bu sevmektir ama yanlışı varken halen savunmaya çalışmak bu fanboyluk oluyor
bu 60 hz ile 120 hz arasında çok fark oluyormu telefonlarda hadi monitör pc lerde anladımda bi kere sormuştum teknosada bişey hissetmezsin diyolardı

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Furkan Enes Kaplan
bu 60 hz ile 120 hz arasında çok fark oluyormu telefonlarda hadi monitör pc lerde anladımda bi kere sormuştum teknosada bişey hissetmezsin diyolardı
hocam ağır yalan atmışlar 120hz den 60 hz alınca tel kasıyor gibi oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: 2qke

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
komikmiş :D

ben 2023 yılında iphone almak isteyenlerin ama parasından dolayı 15 almaya mecbur kalanların en azından ekran kısmında 120 veya 90hz almalarını istiyorum ben apple kulllanıcılarını savunuyorum apple kullananlar kendini savunmuyor ?
parası yüzünden 15 almak zorunda olanlar mı xd kimse zorunda değil parası 15 e yetiyorsa 120hz istiyorsa gitsin başka marka alsın ne saçma bir yorum parası yetmediği için 15 almak zorunda kalanlar asdbajksdbjkadbaksjdbajk

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Furkan Enes Kaplan
parası yüzünden 15 almak zorunda olanlar mı xd kimse zorunda değil parası 15 e yetiyorsa 120hz istiyorsa gitsin başka marka alsın ne saçma bir yorum parası yetmediği için 15 almak zorunda kalanlar asdbajksdbjkadbaksjdbajk
belki adam iphone almak istiyor neresi saçma 60hz ekrana zorunlu kalıyor iphone istediği için

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
belki adam iphone almak istiyor neresi saçma 60hz ekrana zorunlu kalıyor iphone istediği için
kardeşim almayacak o zaman öyle bir şey mi var aldnklada şaka mısın ? Ahmet iphone almak istiyor 120 hz olsun istiyor ama parası yetmiyor o da bir alt modelini alıyor ama 60hz Ahmet apple sövüyor sene 2023 püpü 60hz mi kaldı akjsbdkasdbjkada Ahmet bu sefer kendi ihtiyacını karşılayacak bir telefon almak yerine marka bağımlısı olup apple alıyor ve apple kullanarak apple sövüyor :D

Top Bottom