60k - 70k arası laptop önerisi

Aorus 16X 9SG'nin bahsedilen kronik veya alınmaz kılan bir sorunu görünmüyor. Servise düşürecek bir cihaz da değil genel hatlarıyla. Bu model alınabilir. Servisten ziyade platform Amazon seçilirse daha iyi olur. Sorun çıkarsa muhatabın daha müşteri odaklı olması adına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptobun nirvanası MSI kim ne derse desin

bunlarda ısınma sorunu var diye duydum
MSI berbat diye de ben duydum. 5 kuruş verilmeyecek, asla yüzüne bakılmayacak markaymış. Böyle diyenler de var, enteresan...

Aorus 16X 9SG'nin bahsedilen kronik veya alınmaz kılan bir sorunu görünmüyor. Servise düşürecek bir cihaz da değil genel hatlarıyla. Bu model alınabilir. Servisten ziyade platform Amazon seçilirse daha iyi olur. Sorun çıkarsa muhatabın daha müşteri odaklı olması adına.

MSI berbat diye de ben duydum. 5 kuruş verilmeyecek, asla yüzüne bakılmayacak markaymış. Böyle diyenler de var, enteresan...
gigabyteın laptobu çıkalı daha ne oldu msı çok eski bi marka bence sen yanılıyosn ve üstelik bende hp laptop var marka fanı filanda değilim

gigabyteın laptobu çıkalı daha ne oldu msı çok eski bi marka bence sen yanılıyosn ve üstelik bende hp laptop var marka fanı filanda değilim
Zaten başkaları diyor, ben demiyorum, herhâlde sadece Thin ve Cyborg'a bakıp söylüyorlar. Ne kadar yakın tarihte çıktığı doğru ancak termal performansı da kötü değil, içeriğine göre iyi düzeyde. Muhtemelen diğer serileri için öyle söyledi CihazTV. Bu model sunduklarını iyi verebiliyor.

Ben butun markalardan cihaz sahibi oldum ve suan msi vector 16 hx kullaniyorum adamlar sirf beni memnun etmek icin cihazi sifirlaridlar hicbir sorun yok iken daha otesi yok
hayır gigabyte çok kötü ısınma sorunu var olayını nerden duydunuz dedim ben araştırdım böyle şikayet görmedim onu sordum

Sen birde bu konuyu incele bence. https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-cihaz-degisimini-onaylayayim-mi.1099306/unread

arkadaşlar asus rog neyse

gigabyt aoros o

kulanilan malzemele sogutmalar normal laptoptan daha iyi olur zaten anakartina kadar kaliteli malzeme koyar niye bu kadar kotuludeniz anlamadım kaynak verin bana bende bakayım ben bulamıyorum

laptobun nirvanası MSI kim ne derse desin

bunlarda ısınma sorunu var diye duydum
knk dalga mı geçiyorsun test videolarında basedilen laptoplar arasında. en az ısınan aorus 16x zaten Adanada yasadığım için onu almak istiyorum msi iyi bir marka evet ama sıcaklık değerleri bu skaladaki laptoplar için rezalet bence

knk dalga mı geçiyorsun test videolarında basedilen laptoplar arasında. en az ısınan aorus 16x zaten Adanada yasadığım için onu almak istiyorum msi iyi bir marka evet ama sıcaklık değerleri bu skaladaki laptoplar için rezalet bence

msi artık eskisi gibi iyi bir marka değil benim gözümde forum msi şikayeti dolu laptop demiyorum genel olarak her şey

Geri