Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 565
Hep android kullandım ömrüm boyu pederi ikna ettim takdir getirsem iPhone alçam 60k bütçeye iPhone önerilerine açığım android istemiyorum
![]()
Apple iPhone 13 128GB Starlight - Fiyat ve Özellikleri | TeknoSA
Apple iPhone 13 128GB Starlight Akıllı Telefon özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Benim tavsiyem ya 13 al yada bütçeni biraz daha yükselt 16 pro alTam 60k
İkinci el pek anlamam ondan sıfır düşünüyorum 16 çok çirkin geliyor almka istemiyorum 15 plus naislAndroid kısmında tekrar düşünecek olursan Honor Magic7 Pro bakabilirsin
Iphone kısmında düz 16 veya 15 Plus alabilirsin 0 türkiye garantili istiyorsan onun dışında 2. el olarak bakarsan fiyatlandırmaları çok bilmiyorum ama 15 Pro çıkabilir iphoneda güncelliğe oyna ama 16 her ne kadar 15 pro maxten daha güçlü olsa da 15 pro maxin bataryası boyutu ekran tazelemesi gibi bazı özellikleri de gözden çıkarma Pro modeli düz modelden iyidir çoğunlukla.
Yd çıkamıyorum çıkan yokyurt dışı iPhone 16 pro max ya da denk getirebilirseniz yurt içi 15 pro da iyi telefondur.
Plus modeller normal modellerden farklı olarak şu an boyutlarını hatırlamıyorum normal modeller 6.3 inçken plus modeller 6.8 inç gibi bir boyuta çıkıyor normal modeller 3300 küsür bataryaya sahipken plus modeller 4300 4600 küsür bataryaya sahip oluyor. Geri kalan farklar varsa pek bilmiyorum kamera içinse yeni model daha güçlüdür ama pro modellerin de kamerası daha iyi deniliyor.15 plus naisl
Büyük ihtimal ya düz 15 yada 16 alicam hafıza yeter mi acaba 128 GB clash royele brawl stars fln oynuyorum nerdeyse hiç video cekmemPlus modeller normal modellerden farklı olarak şu an boyutlarını hatırlamıyorum normal modeller 6.3 inçken plus modeller 6.8 inç gibi bir boyuta çıkıyor normal modeller 3300 küsür bataryaya sahipken plus modeller 4300 4600 küsür bataryaya sahip oluyor. Geri kalan farklar varsa pek bilmiyorum kamera içinse yeni model daha güçlüdür ama pro modellerin de kamerası daha iyi deniliyor.
28gb'ını ios yiyor geriye sana 85-90gb yer kalır yeterli yani 128gb.Büyük ihtimal ya düz 15 yada 16 alicam hafıza yeter mi acaba 128 GB clash royele brawl stars fln oynuyorum nerdeyse hiç video cekmem