Neler Yeni

Öneri 60x140 sağlam masa önerisi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bütçe
1000
60x140 masa ihtiyacım var. Koçtaştan bakmayı düşünüyorum üstünü ve altını alıp monte etmeyi düşünüyorum. Tavsiyeniz var mı internetten alanlara hep darbeli, sorunlu geliyor viviense sitesinde 950 TL'ye gördüm oda güzel duruyorda güvenemiyorum. Bilgisi olan bakarsa sevinirim.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ali Mert Okuducu
Çevrenizde bi marangoz atölyesinde falan yaptrıma şansınız yok mu? Hem daha uyguna gelebilir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
60 biraz az değil mı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Ali Mert Okuducu

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
60 biraz az değil mı
Bence ideal bana yetiyor. Siz kaç kullanıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu gördün sanırım. Bende bunu kullanıyorum memnunum. Sallanma felan yok. Sağlam hissettiriyor. Arkasında çapraz demir olmayınca sallanmasindan korkmuştum ama gayet iyi. Tablanin altında metal profil olduğu için masanin egilecegini de düşünmüyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bunu gördün sanırım. Bende bunu kullanıyorum memnunum. Sallanma felan yok. Sağlam hissettiriyor. Arkasında çapraz demir olmayınca sallanmasindan korkmuştum ama gayet iyi. Tablanin altında metal profil olduğu için masanin egilecegini de düşünmüyorum
Kaça almıştınız siz?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
950 değer mi sizce? Trendyolda satılıyor farklı bir satıcı tarafından ama hep sorunlu gelmiş çoğuna. Trendyolda alsam 100tl kodumda varda işte güvenemiyorum viviense güvenilir geldi gözüme. Alınır mı sizce bir boya sökülmesi vs var mı, ne zamandan beri kullanıyorsunuz?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
950 değer mi sizce? Trendyolda satılıyor farklı bir satıcı tarafından ama hep sorunlu gelmiş çoğuna. Trendyolda alsam 100tl kodumda varda işte güvenemiyorum viviense güvenilir geldi gözüme. Alınır mı sizce bir boya sökülmesi vs var mı, ne zamandan beri kullanıyorsunuz?
Trendyoldan evidea satıcısından aldım bende. Paketleme iyiydi. Ama tablada daha önceden olan minik bir iz vardı. Sorun etmedim. Kasımdan beri kullanıyorum. Boya sökülmesi vs yok.
20221124_150841.jpg

1cm uzunluğunda şöyle bir yara vardı. Belki de bu tarz defolu ürünleri ucuza alıyordur evidea bilmiyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Hiç sorma hocam .d bende değiştiricem ama tanıdık bulursam marangoz

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Trendyoldan evidea satıcısından aldım bende. Paketleme iyiydi. Ama tablada daha önceden olan minik bir iz vardı. Sorun etmedim. Kasımdan beri kullanıyorum. Boya sökülmesi vs yok. Alıntıyı görüntüle
1cm uzunluğunda şöyle bir yara vardı. Belki de bu tarz defolu ürünleri ucuza alıyordur evidea bilmiyorum.
İadesi nasıl eğer büyük sorun olursa iade var değil mi?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
İadesi nasıl eğer büyük sorun olursa iade var değil mi?
Tabii ki büyük sorun olursa iadesi vardır. Üzerinde daha büyük çizik kabarma vs olsaydı iade ederdim. Veya ayakları yamuk darbeli boyası soyulmuş kullanıma engel vs olsaydı iade ederdim. Anlatılan üründen farklı bir ürün(hasarlı vs. gibi) geldiği zaman iade hakkınız var. Kabul etmek zorundalar. Etmezlerse thhye kadar gidersiniz iş uzar ama her türlü iade almak zorundalar.

Top Bottom